Kalle The Magic Fish part1

Pääsin mukaan Loesjen järjestämään "Today I'm neither man or woman but a magic fish"-koulutukseen Armeniaan. Maa on jo sen verran eksoottinen, että lupasin päivitellä täällä kuulumisia, so here we go...

Terveiset Gdanskista Puolasta! Minun pitäisi olla tällä hetkellä jossakin päin Armeniaa matkalla Jerevanista Dilijaniin, mutta olen juuttunut Puolaan. Meidän lennot Jerevaniin (Armenian pääkaupunki) oli Varsovan kautta, mutta eilen iltakymmenen aikaan oli Varsovassa niin kova sumu, ettei sinne voinut laskeutua. Joku viisaampi sanoi enen lähtöä, että Varsovan kenttä on syvältä, omat muistikuvat rajoittuvat siihen, että jokunen vuosi takaperin luulivat siellä, että meillä on kitaralaukuissa aseita... No jokatapauksessa päädyttiin Gdanskiin. Kentällä jouduttiin odottelemaan pari tuntia, että saatiin tilanteeseen selvyyttä. Seuraava lento Jerevaniin on tänään iltana, joten vaihtoehtona oli yöpymien Gdanskissa ja tänään uusi yritys kohti Jerevania. Suurin osa porukasta lyötiin puolen yön aikaan bussiin reilun viiden tunnin matkalle kohti Varsovaa. Me saimme onneksi lentoliput huomiselle kouraan, taksin alle ja yöpymisen viiden tähden hotellissa! Saksan futismaajoukkue yöpyi muuten samassa paikassa viime kesän Euro2012 turnauksessa.

Matka kohti Dilijania jatkuu siis tänään. Tänään kaikkien osallistujien oli tarkoitus päästä paikalle ja majoittua yms. ja koulutus alkaa huomenna aamulla. Me laskeudumme Jerevaniin n. klo 4 yöllä, joten meillä on viisi tuntia aikaa löytää perille Dilijaniin, mikäli haluamme ajoissa paikalle. Hmm.. Lisää tarinaa luvassa lähipäivinä, jos vain yhteydet pelaa.
 
Kallen majapaikka Gdanskissa ja matka jatkuu kohti Armeniaa.