Seksuaalikasvatus

Seksuaalikasvatustuokioita ohjataan Poikien Talolla eri–ikäisille pojille ja nuorelle miehille, koululuokille ja ryhmille. Kussakin erillisessä kokonaisuudessa seksuaalisuuteen ja nuoren seksuaalioikeuksiin liittyviä teemoja käsitellään kohderyhmään ja ikään sopivalla tavalla.

Poikien Talolle on kertynyt kokemusta myös maahanmuuttajapoikien seksuaaliterveyteen liittyvistä erityiskysymyksistä. Maahanmuuttajapojat tarvitsevat paljon tietoa seksuaaliterveydestä ja tukea omiin erityiskysymyksiinsä. Heidän tarpeisiinsa vastaaminen on oma erityisosaamisalueensa, sillä kokemuksen mukaan seksuaalisuuteen liittyvät kysymykset ja niiden esiin ottaminen poikkeaa huomattavasti kantasuomalaisten poikien kanssa tehtävästä seksuaalikasvatustyöstä.

Lisätietoja sekä varaukset seksuaalikasvatuksiin liittyen: [email protected] tai 040–7757466 / Johan Pirttikangas.