Avoin toiminta tiedottaa

Poikien Talolla syksyn keskiviikko-illat ovat menneet todella leppoisasti ja olemme tyytyväisiä, että porukkaa on riittänyt talolla ja fiilis on ollut todella hyvä. Syksyn aikana olemme viettäneet aikaa hyvässä seurassa, tutustuneet uusiin kavereihin, pelailleet eri pelejä, saaneet tavata mielenkiintoisia vieraita, tehneet ruokaa, viettäneet leffa-iltaa ja pohtineet elämän eri puolia. Nyt on kuitenkin aika rauhoittua lomille, joten vuoden 2012 viimeiset Avoimet ovat 5.12 ja 12.12

5.12. Vieraana Tommy Lindgren (Don Johnsson Big Band, GG Caravan). Tommi tulee kertomaan omaa tarinaansa ja lisäksi luvassa on enemmänkin musiikkia. Halukkaat pääsevät itse tarttumaan mikkiin ja pudottamaan omat läpät Tommin kanssa. Voit miettiä jo etukäteen, mikäli haluat kysyä Tommilta jotakin.

12.12. Poikien Talon Joulujuhla. Juhlistetaan lomien alkamista klo 17.00. Luvassa pientä purtavaa ja mukavaa yhdessäoloa. Halukkaat voivat tulla mukaan hoitamaan valmisteluja klo 15 alkaen. Juhlan jälkeen n. klo 18.15 lähdemme yhdessä katsomaan Peacock-teatteriin Linnanmäelle Poikien Talolla vierailleen Sami Saikkosen ohjaamaa kabaree-esitystä “Hou Hou, IHAN MAHDOTON KABAREE, Go Go!”. Esitys kestää klo 19-21. Ilmoittautuminen esitykseen Kallelle 5.12 mennessä.Mukaan pääsee 7 ensimäiseksi ilmoittautunutta ja ikärajana on 13-vuotta.Alle 18-vuotiailta lähtijöiltä pyydämme huoltajan suostumusta lähteä mukaan. Lisätietoja esityksestä; http://peacockteatteri.fi/www/index.php?sivu=showohjelma&id=256

Vuonna 2013 Avoin jatkuu 16.1. alkaen keskiviikkoisin tutulla paikalla klo 16-20. Erilaisia suunnitelmia on jo hieman tehty, mutta jos sinulla on toiveita keskiviikko-iltojen suhteen, niin tule rohkeasti kertomaan niistä Poikien Talon ohjaajille. Perinteisten keskiviikko-iltojen avointen lisäksi keväälle on suunnitteilla leffaretkeä, työpajoja ja hiihtolomaviikolla 19-23.2. Poikien Talo on mukana Reaktori tapahtumassa Suvilahdessa.

Oikein mukavaa loppuvuotta kaikille,

toivoo koko Poikien Talon tiimi