Jäbäjooga maanantaina 23.9

Ensi maanantaina jälleen klo 18.30 Poikien Talon JäbäJooga. Tuu koklaamaan! Sitte näet. Venyttämällä kroppaa vapautat kireitä lihaksia. Samalla pääkoppaa kiristävä ruuvi löystyy. JäbäJoogassa opit rentoutumaan. JäbäJoogassa opit vapaasti hengittämään. 

Kasvatat kykyäsi keskittyä. Saat lisää voimaa, kun keho notkistuu. Saat lisää energiaa. Mieli rauhottuu, kun keho löytää levollisuutta. Helppoo hommaa. Ei seistä päällä vaan tukevan iisisti jaloilla. JäbäJooga on uus siisti juttu.
 
Ryhmä on avoin ja mukaan voi tulla kerran tai useammin. JäbäJooga on syyskuun ja lokakuun aikana seuraavina päivinä klo 18.30-19.45; ma 23.9, ma 7.10, ma 21.10. Mukaan tarvitset vain rennot vaatteet ja juomapullon. Poikien Talolla on joogamatot.
 
Lisätietoa ja ilmoittautumiset: johan.pirttikangas@poikientalo.fi