Viikko 19 Poikien Talolla

Ma 5.5: "Open"-avoin toiminta klo 15-18, SexInfo klo 15-18. Avoin jäbajooga klo 18.15-19.45. Luvassa on mukavaa tekemistä hyvässä seurassa. Maanantaina Poikien Talo kokkaa! Lisätietoa ja ilmoittautumiset: [email protected].

Ke 7.5: "Open" - avoin toiminta klo 16-20. SexInfo klo 16-18. Keskiviikkonakin Poikien Talo kokkaa!
Lisätietoa ja ilmoittautumiset: [email protected].

To 8.5: "Open"- avointa toimintaa ei Poikien Talolla järjestettävän Poika- ja mieserityisen prosessikoulutuksen vuoksi ole. Mikäli saamme Rock & Water -työpajan 4/4 järjestettyä seuraavan viikon torstaina, ilmoitamme siitä ajankohtaista osiossa!
Lisätietoa: [email protected].

Huomiot!

Viikko 20 on avoimen toiminnan viimeinen viikko tämän kevään osalta, joten luvassa on silloin lempeää ja rentoa kevätkauden juhlintaa!

Poikien Talon Kesätoiminta2014 löytyy nyt etusivulta Työpajat/Leirit - osiosta!