Poikien Talolla Tapahtuu...

  • Poikien Talon "OPEN"- avoin toiminta, SexInfo ja JäbäJooga ovat jääneet nyt kesälomalle. Syksyllä jatketaan taas. Toimintojen alkamisajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.
  • Poikien Talon työntekijlöihin voi kuitenkin olla yhteydessä läpi kesän joko puhelimitse, sähköpostilla tai Poikien Talon nettisivujen kautta. Yhteystiedot löytyvät nettisivujen OTA YHTEYTTÄ - osiosta. Seksuaalineuvonnasta vastaa Tommi P. Pesonen.
  • Kesätoiminnot alkavat heti kesäkuussa, joista saat tarkemmin tietoa nettisivujen TYÖPAJAT/LEIRIT - osiosta. Olet lämpimästi tervetullut mukaamme!
  • Viikolla 22 tiistaina 27.5.2014 klo 13.00-18.00 Poikien Talolla vietetään monikulttuurista teemapäivää. Luvassa ruokaa, musiikkia ja monikulttuurisia kohtaamisia. Kaikki 10-28 - vuotiaat pojat, nuoret miehet, poikaporukat sekä vanhemmat, läheiset ja ammattilaiset iästä ja sukupuolesta huolimatta ovat lämpimästi tervetulleita. Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 23.5 Johanille: [email protected] tai 040 7757 466.