Viikko 20 Poikien Talolla

Ma 12.5: "Open"-avoin toiminta klo 15-18, SexInfo klo 15-18. Avoin jäbajooga klo 18.15-19.45. Luvassa on mukavaa tekemistä hyvässä seurassa. Kevään viimeisen maanantain avoimen kunniaksi Raakasuklaa-työpaja! Lisätietoa ja ilmoittautumiset: johan.pirttikangas@poikientalo.fi.

Ke 14.5: "Open" - avoin toiminta klo 16-20. Keskiviikkona juhlitaan Openeiden kevään päätöstä!
Lisätietoa ja ilmoittautumiset: tatu.tossavainen@poikientalo.fi.

To 15.5: "Open"- avointa toimintaa klo 16-20. Kevään viimeinen Open!
Lisätietoa ja ilmoittautumiset: tatu.tossavainen@poikientalo.fi.

HOBS!
Avoin toiminta ja jäbäjooga jäävät kesätauolle ja Poikien Talo valmistautuu kesän vastaanottoon! Olet lämpimästi tervetullut juhlimaan Openeiden päätöstä kanssamme ja kuulemaan, mitä kaikkea mielenkiintoista kesällä on luvassa!

Poikien Talon Kesätoiminta2014 löytyy nettisivuilta: Etusivu => Työpajat/Leirit.