Kesä Poikien Talolla

Kesä on tullut ja Poikien Talon avoin toiminta ja ryhmät ovat jääneet kesätauolle. Olemme silti auki koko kesän, joten jos kaipaat mukavaa tekemistä turvallisessa porukassa lähde mukaan kesätoimintaamme.  Kesäkuussa ja elokuun alussa on luvassa Poikien Talon omaa kesätoimintaa ja heinäkuussa olemme mukana Kalliolan Nuorten yhteisessä kesätoiminnassa. Alla suurin osa kesätoimintaamme. Lisäksi työntekijämme ovat tavattavissa myös henkilökohtaisesti, jos kaipaat aikaa kahdenkeskeiselle keskustelulle. Helpoiten saat meidän kiinni kotisivujen ota yhteyttä-lomakkeen kautta, joka ktavoittaa varmasti kesällä töissä olevat työntekijämme. http://poikientalo.fi/ota-yhteytt%C3%A4

 

5.6., 12.6. & 7.8. Kesäriehat

Järjestämme kesän aikana kolmena torstaina avointa toimintaa ulkona. Luvassa leppoisaa yhdessä olemista, mielekästä tekemistä ja tutustumista lähiympäristöön hyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Tapaamme Poikien Talolla klo 12 ja lähdemme liikkeelle noin 12.30. Lisäinfoa [email protected]  040-775 7466

 

5-7.6. Transmiesten äänityöpaja

Etsitään ja tutustutaan omaan ääneen ja sen ilmaisuvoimaan. Lisäinfoa ja ilmoittautumiset [email protected] 040-779 9582 

 

6.6 Fillarihuoltoa Kaivopihalla klo 14-17

Olemme Helsingin keskustassa Kaivopihalla tuomassa hyvää mieltä kaikille ohikulkijoille. Näytillä on muutama Kris-Nuorten kanssa toteutetussa "Pimp my ride"-projektissa rakennettu fillari ja teemme myös pieniä huoltotoimenpiteitä. Joten jos fillarisi ketjut kaipaa rasvausta tai kumit ilmaa,niin tule moikkaamaan meitä Kaivopihalle! Tempaus on osa inhimmillisiä uutisia-kampanjaa. lisäinfoa [email protected] 040-775 1748

 

7-14.6. Vaellus Lappiin

Suuria elämyksiä ja jylhää luontoa Oulangan kansallispuistossa! Järjestämme yhdessä Luotsi-toiminnan kanssa vaelluksen lappiin. Vaellusporukka kokoontuu toukokuussa muutamaan otteeseen tutustumaan välineihin ja suunnittelemaan vaellusta ja lisäksi ohjelmassa on harjoitusvaellus Nuuksiossa 24-25.5.  Ilmoittautumiset ja lisäinfoa [email protected]  040-177 9622

 

3.6., 10.6. & 17.6. Futista Messukeskuksen kentillä 

Pelailemme kesäkuussa tiistaisin futista Messukeskuksen kentillä klo 13-15. Tavataan Poikien Talolla klo 12.30. Ilmoittautumiset ja lisäinfoa [email protected]  040-775 7466

 

9.6. Kesäretki Kalliolan Setlementin kesäkodille Laajasaloon

Luvassa grillausta, uimista ja hengailua hyvässä seurassa Kalliolan kesäkodin merellisessä miljöössä. Ilmoittautumiset ja lisäinfoa [email protected]  040-775 1748

 

23-29.6. Helsinki Pride

Helsinki Pride on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen teemaviikko, johon jokainen on tervetullut! Poikien Talo on mukana toteuttamassa viikon ohjelmaa, muun muassa matalankynnyksen seksuaalineuvontamme Sex-info jalkautuu Prideen. Lisäinfoa [email protected] 040-779 9582  http://www.helsinkipride.fi/

 

4.7. Kesäretki Porvooseen Runeberg-laivalla.

Mahtava päivä merellä ja Porvoossa. Lähdemme aamulla liikenteeseen ja paluu alkuillasta.Mukaan mahtuu 5 ensimmäistä! Lisäinfoa ja ilmoittautumiset [email protected]

 

28.7. Mikroautoilua Tattarisuolla.

Vauhdin hurmaa mikroautojen parissa. Huom! Päivämäärä saattaa vielä muuttua. Lisäinfoa ja ilmoittautumiset [email protected]

 

5.8. Kalastusretki

Poikien Talon kalamiehet Fredde ja Johan vetävät mieleenpainuvan päiväretken kalastuksen merkeissä elokuussa. Lisäinfoa [email protected]  040-775 7466

 

6.8. Melontaretki merellisessä Itä-Helsingissä.

Lähdetään melomaan kajakeilla johonkin lähisaarelle ja tehdään siellä eväät trangialla ja uidaan. Ilmoittautumiset ja lisäinfoa ja ilmoittautumiset [email protected]  040-775 1748

 

Heinäkuussa tiistaisin & Torstaisin klo 12-18 Kalliolan Nuorten yhteistä kesätoimintaa Kalliolan kesäkodilla Laajasalossa. Lisäinfoa tulossa tarkemmin Poikien Talon nettisivuille.