"Open" Avoin toiminta On OPEN!

Viikko 36 Poikien Talolla ja muutama Muu juttu..

Ma 1.9: "Open"-avoin toiminta klo 15-18, SexInfo klo 15-18. Lämpimästi tervetuloa Poikien Talolle vaihtamaan kesän kuulumisia ja tämän hetkisiä fiiliksiä! Luvassa yhdessäoloa, elämän ihmettelyä ja mukavaa tekemistä. Lisätietoa: [email protected].

Ke 3.9: "Open"- avoin toiminta 10-28-vuotiaille klo 15-19, SexInfo klo 16-18. Lämpimästi tervetuloa Poikien Talolle vaihtamaan kesän kuulumisia ja tämän hetkisiä fiiliksiä! Luvassa yhdessäoloa, elämän ihmettelyä ja mukavaa tekemistä.
Huomaa uudet aukioloajat
Lisätietoa: [email protected].

Muutama Muu juttu...

 • 15.9 alkaen JäbäJoogaa joka maanantai klo 18.15-19.30.
 • Viikolla 37 maanantaina 8.9 klo 15-18 ja keskiviikkona 10.9 klo 15-19 on Avoimen Toiminnan Special-ohjelmaa syksyn kunniaksi. Maanantaina retki Mustikkamaalle teemalla "Piknik & Pientä Ohjelmaa" ja keskiviikkona Special-ohjelmaa Poikien Talon läheisyydessä teemalla "KickStart & Tuuna Hodari". Kokoontuminen molempina päivinä Poikien Talolla klo 15.00.
  Lisätietoa ja ilmoittautumiset: Johan Pirttikangas & Tatu Tossavainen.
 • Kuka Mä Oon? -valokuvausprojektin rekry käynnissä. Projekti alkaa tiistaina 7.10 klo 17.00. Katso ryhmätoiminta-osio.
  Lisätietoa: [email protected]
 • Kalliolan nuoret ry:n 40-vuotisjuhlat Linnanmäellä 13.9 klo 14.00-17.00. Poikien Talolta järjestetään oma retki juhlaan. Kokoontuminen Poikien Talolla klo 13.00, josta siirrymme yhdessä Linnanmäelle. Osallistuessasi Poikien Talon retkeen, saat halutessasi Lintsin Hupirannekkeen alennettuun hintaan.
 • JUHLAOHJELMASSA:
 • KEVIN TANDU
 • TRACK FACTORY feat. SHAKA
 • ERICK JON (Cuba)
 • PYHÄ RAUHA (Rauhatäti, Pyhä Lehmä, Heidi Kiviharju)
 • DRAAMA (Tyttöjen Talon Räpryhmä)
 • ALAVALA
 • TYTTÖJEN TALON KUORO
 • POIKIEN TALON TATU
 • ITÄ-PASILAN TYTTÖRYHMÄN TANSSIESITYS
 • Juontaa: Nazima Razmyar ja Jaana Pelkonen