Poikien Talo hakee tuntityöntekijää!

Kalliolan Nuoret ry:n Poikien Talo-hanke hakee tuntityöntekijää mukaan avoimeen toimintaamme. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa sukupuolisensitiivistä poikatyötä mielenkiintoisessa työympäristössä. Poikien Talolla on avointa toimintaa kolmena iltana viikossa ja kävijät ovat 10-vuotiaasta ylöspäin. Suurin tarve työntekijälle on keskiviikko ja torstai-iltoihin. Työtunteja tarjoamme 1-2 iltana viikossa n. 5-10 h/vko. Lisätietoa Poikien Talon toiminnasta kotisivuiltamme.

Toivomme hakijalta positiivista asennetta elämään, kokemusta nuorten kanssa työskentelemisestä sekä kykyä itsereflektioon. Kokemus erityisryhmien ohjaamisesta katsotaan eduksi. Jos tarkastelet kriittisesti suomalaisen yhteiskunnan sukupuolittuneita haasteita ja haluat omalla toiminnallasi edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta olet etsimämme henkilö.

Yhteydenotot ja vapaa-muotoiset hakemukset;

Kalle Laanterä
040-775 1748
[email protected]