Syksy lähestyy.

Poikien Talon työntekijät ovat tulleet levänneenä lomilta takaisin töihin ja tavoitat meidät kaikki normaalisti puhelimella tai sähköpostilla. Oletko miettinyt että haluaisit tulla käymään talolle katsomaan mikä täällä on meininki, kaipaisit ehkä jotakin tekemistä tai aikaa keskustelulle luotettavan aikuisen kanssa? Ota rohkeasti yhteyttä! Työntekijöiden yhteystiedot sekä yhteydenottolomake löytyy kotisivuillamme Ota yhteyttä-välilehden alta.

Viikolla 32 ohjelmassa on muun muassa tiistaina kalastusretkeä sekä torstaina mukavaa yhdessä oloa jalkapalloilun merkeissä. Muistakaa myös e-Talon chatti keskiviikkoisin klo 18-19 osoitteessa www.e-talo.fi. Chatissä voi luottamuksellisesti keskustella e-Talon työntekijöiden kanssa mieltä askarruttavista asioista. Poikien Talon avoin toiminta starttaa taas elo-syyskuun vaihteessa.