Poikien Talolla Speciaalia ja juhlaa viikolla 37

Ma 8.9: "Open"-avoin toiminta klo 15-18 Goes PikniK. Kokoonnutaan Poikien Talolla klo 15.00 ja kun kaikki ovat saapuneet paikalle, suunnitellaan yhdessä maistuva PikniK-Päivällinen ja suunnataan yhdessä Mustikkamaan kauniisiin maisemiin. Mustikkamaalla luvassa herkullista ruokaa, hyvää seuraa, elämän ihmettelyä ja mystisiä tarinoita ratkaistavaksi.
Lisätietoa: johan.pirttikangas@poikientalo.fi.

Ti 9.9: Mietityttääkö Isyys? Haluaisitko päästä juttelemaan yhdessä muiden Isien kanssa? Poikien Talon Isäryhmä yhteistyössä Ensikodin kanssa alkaa Nyt 9.9. Ryhmä kokoontuu yhteensä 5 kertaa. Tapaamiset järjestetään viikottain tiistaina klo 17.00-19.00, joko Poikien Talon tai Ensikodin tiloissa. Mikäli kiinnostuit, Ota yhteyttä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan.
Lisätietoa: kalle.laantera@poikientalo.fi

Ke 10.9: "Open"- avoin toiminta 10-28-vuotiaille klo 15-19 Goes Kickstart & Duunaa Hodari. Luvassa SokkoFutista ja muita mielenkiintoisia SpecialPelejä. Kun viimeiset SpecialPelit on saatu päätökseen, valmistamme yhdessä Hodarit ja jokainen saa Duunaa itselleen omanlaisen versionsa :) Huomaa uudet aukioloajat!
Lisätietoa: tatu.tossavainen@poikientalo.fi.

Muutama Muu juttu...

 • 15.9 alkaen JäbäJoogaa joka maanantai klo 18.15-19.30.
 • Kuka Mä Oon? -valokuvausprojektin rekry on käynnissä. Projekti alkaa tiistaina 7.10 klo 17.00. Katso ryhmätoiminta-osio. Maanantaina 15.9 klo 16.00-17.00 olet tervetullut Poikien Talolle Kuka Mä Oon? -projektin Infoon klo 16.00-17.00 kuulemaan tarkemmin proggiksesta. Lisätietoa: tatu.tossavainen@poikientalo.fi
 • Kalliolan nuoret ry:n 40-vuotisjuhlat Linnanmäellä 13.9 klo 14.00-17.00. Poikien Talolta järjestetään oma retki juhlaan. Kokoontuminen Poikien Talolla klo 12.15, josta siirrymme yhdessä Linnanmäelle. Osallistuessasi Poikien Talon retkeen, saat halutessasi Lintsin Hupirannekkeen alennettuun hintaan.
 • JUHLAOHJELMASSA:
 • KEVIN TANDU
 • TRACK FACTORY feat. SHAKA
 • ERICK JON (Cuba)
 • PYHÄ RAUHA (Rauhatäti, Pyhä Lehmä, Heidi Kiviharju)
 • DRAAMA (Tyttöjen Talon Räpryhmä)
 • ALAVALA
 • TYTTÖJEN TALON KUORO
 • POIKIEN TALON TATU - SAMAN
 • ITÄ-PASILAN TYTTÖRYHMÄN TANSSIESITYS
 • Juontaa: Nazima Razmyar ja Jaana Pelkonen