Poikien Talolla tapahtuu viikolla 41!

Ma 6.10: "Open"-avoin toiminta 15-28-vuotiaille klo 15-18 & SexInfo klo 15-18. JäbäJooga klo 18.15-19.30. Luvassa yhdessä olemista ja tekemistä hyvässä seurassa. Lisätietoa: johan.pirttikangas@poikientalo.fi.

Ti 7.10: Kukä Mä Oon?- valokuvausprojekti alkaa. Lisäksi Ensikodin kanssa yhteistyössä toteutettava Nuoret Isät-toiminta sekä Pakolaisapu ry:n kanssa yhteistyössä toteutettava Kurdimiesten ryhmä kokoontuvat tiistaisin. Kurdimiesten ryhmään mahtuu vielä, mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä Johaniin: johan.pirttikangas@poikientalo.fi.

Ke 8.10: "Open"- avoin toiminta 10-28-vuotiaille klo 15-19. Luvassa yhdessä olemista ja tekemistä hyvässä seurassa. 
Huomaa uusi aukioloaika :) Lisätietoa: tatu.tossavainen@poikientalo.fi.

Torstain "Open" - avoin toiminta huilaa loppuvuoden. Valitettavasti alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen emme pidä loppuvuoden aikana torstain "Open" - avointa toimintaa. Poikien Talo hankkeena päättyy 31.12.2014 ja sen vuoksi me työntekijät keskitymme nyt loppuvuoden ajan varmistamaan, että Poikien Talo jatkuisi vuoden vaihteen jälkeen vähintään yhtä hienona paikkana kuin tähän asti