Poikien Talolla tapahtuu viikolla 45!

Ma 3.11: "Open"-avoin toiminta 15-28-vuotiaille klo 15-18 & SexInfo klo 15-18. JäbäJooga klo 18.15-19.30. Luvassa yhdessä olemista ja tekemistä hyvässä seurassa. Lisätietoa: johan.pirttikangas@poikientalo.fi.
"OPEN" -Avoin toiminta Goes monikulttuurisuusteema, ovet auki klo 13-18. Lämpimästi tervetuloa :)

Ti 4.11: Kukä Mä Oon?- valokuvausprojekti & Nuoret Isät-toiminta.

Ke 5.11: "Open"- avoin toiminta 10-28-vuotiaille klo 15-19. Luvassa yhdessä olemista ja tekemistä hyvässä seurassa.
Huomaa uusi aukioloaika :) Lisätietoa: tatu.tossavainen@poikientalo.fi.

To 6.11: Koko perheen IsänPäivä Poikien Talolla klo 16-19. Luvassa kohtaamisia, kokkailua & rentouttavia hetkiä yhdessä. Lämpimästi tervetuloa :)
Lisätietoa: kalle.laantera@poikientalo.fi

Torstain "Open" - avoin toiminta huilaa loppuvuoden. Valitettavasti alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen emme pidä loppuvuoden aikana torstain "Open" - avointa toimintaa. Poikien Talo hankkeena päättyy 31.12.2014 ja sen vuoksi me työntekijät keskitymme nyt loppuvuoden ajan varmistamaan, että Poikien Talo jatkuisi vuoden vaihteen jälkeen vähintään yhtä hienona paikkana kuin tähän asti