Poikien Talolla tapahtuu jälleen :)

Poikien Talolla jatketaan toimintaa levänneissä ja onnellisissa tunnelmissa :) Avoin toiminta jatkaa viikolta 4 alkaen maanantaisin ja keskiviikkoisin. SexInfon ja JäbäJoogan alkamisajankohdasta tiedotamme myöhemmin. Muissa asioissa otathan rohkeasti yhteyttä verkkosivujemme kautta. Halutessasi voit olla yhteydessä myös meihin työntekijöihin puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteystietomme löytyvät verkkosivuiltamme "Ota Yhteyttä" -osion työntekijäesittelyt kohdasta.

Ma 19.1: "Open"-avoin toiminta 15-28-vuotiaille klo 15-18. Luvassa yhdessä olemista & tekemistä hyvässä seurassa.
Lisätietoa: [email protected].

Ke 21.1: "Open"- avoin toiminta 10-28-vuotiaille klo 15-19. Luvassa yhdessä olemista & tekemistä hyvässä seurassa.
Lisätietoa: [email protected].

La 24.1.: Poikien Talo auki lauantaina klo 12-16. Ohjelmassa 15-28-vuotiaille kokkailua, leffaa ja yhdessäoloa... Tervetuloa!

HUOM! Yhteistyössä Ensikodin kanssa toteutettava Poikien Talon Isäryhmä alkaa keskiviikkona 21.1.2015. Ryhmä kokoontuu viikottain keskiviikkoisin klo 17.00-18.30. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä, olet lämpimästi tervetullut mukaan!
Ei ole väliä oletko biologinen tai sosiaalinen isä, lähi-isä tai etä-isä.
Lisätietoja Kallelta: [email protected], 040 775 1748.