Hiihtolomaviikko Poikien Talolla

Viikolla 8 vietetään Etelä-Suomessa hiihtolomaa ja Poikien Talolla on hieman normaalista poikkeavaa ohjelmaa. Tässä hieman infoa ensi viikon toiminnasta. Tervetuloa mukaan!

Maanantai 16.2.

Avointa yhteisötoimintaa yli 15-vuotiaille pojille ja nuorille miehille talolla klo 15-18. Huom. Poikkeuksellisesti seksuaaalineuvonta Sex-infoa ei ole maanantaina.

Jäbäjooga klo 18.15-19.45. Kevyttä joogaa, rauhoittumista ja hyvää oloa Veikon opastuksella. Tervetuloa mukaan.

 

Tiistai 17.2.

Lumikenkäretki Nuuksioon.  Päiväretki Nuuksion kansallispuistoon lumikenkäilemään. Ohjelmassa on ulkoilua hyvällä porukalla hienoissa maisemissa. Retkellä vielä tilaa 1-2 osallistujalle. Lisätietoa ja ilmoittautumiset [email protected]

 

Poikien Talo ja Suomen Pakolaisavun Kasvokkain-toiminnan vertaistukiryhmä nuorille kurdimiehille  käynnistyy! Ryhmässä käsitellään tärkeitä elämänhallintaan liittyviä teemoja, keskustellaan haasteista, joita maahanmuuttajataustaiset miehet voivat kohdata suomalaisessa yhteiskunnassa sekä käydään läpi myös erilaisia terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita. Ryhmä kokoontuu tiistaisin 17.2.–21.4.2015, klo 14.30–16.00 Pasilan asukastalolla. Ilmoittautuminen ja lisätietoa: Johan Pirttikangas: [email protected] 040 775 7466

 

Keskiviikko 18.2- Perjantai 20.2.

Poikien Talo on mukana Helsingin kaupungin Nuorisoasiainkeskuksen hiihtoloma tapahtumassa Reaktorissa Messukeskuksessa. Poikien Talo on yhdessä Kalliolan Nuoret ry:n muiden toimijoiden kanssa pitämässä pistettä ”Tasa-arvo on yhteinen asia!” Tule moikkaamaan ja kertomaan omat ajatuksesi miten tasa-arvo toteutuu sinun arjessa. Tapahtumassa on myös paljon muuta näkemistä ja tekemistä nuorille. Lisätietoa http://reaktori.munstadi.fi/

 

Torstai 19.2.

Uusi taideryhmä alkaa! Poikien Talon uusi taideryhmä tutustuu erilaisiin taidemuotoihin yhdessä Kulttuurikeskus Sähinän taiteilijoiden kanssa. Ryhmän tarkoituksena pohtia poikana olemista ja kasvamista erilaisten taidemuotojen kautta. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Tatuun ja lähde mukaan ryhmään. Tapaamisia on yhteensä viisi kevään aikana. Lisätietoa; [email protected]

 

Poikien Talolle voit olla muutenkin yhteydessä jos tuntuu, että kaipaat elämääsi jotakin uutta tai jokin asia askarruttaa. Laita vaikka viestiä meille päin [email protected] ja katsotaan mitä voisimme yhdessä asialle tehdä.