Liikkeelle! -ryhmä käynnistyy Poikien Talolla huhtikuun alusta.

Kesä on tulossa ja ilmat paranee, joten on aika lähteä liikkeelle. Tule siis mukaan Poikien Talon Liikkeelle! - ryhmään. Tarkoituksena on yhdessä tehdä mielekkäitä juttuja, liikkua ja tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin, joita kaupunki tarjoaa liikkumiseen.

 

Keskeistä ryhmässä on yhdessä oleminen, turvallinen porukka ja yhteisten merkitysten sekä hyvän fiiliksen löytäminen. Emme kilpaile tai suorita, joten mukaan on helppo tulla.

 

Ryhmän toiminta on suunnattu ensisijaisesti yli 15-vuotiaille nuorille miehille. Ryhmä kokoontuu 2.4. alkaen torstaisin klo 15-17 huhti- ja toukokuun ajan. Ryhmä ei ole suljettu, mutta ilmoita tulostasi Poikien Talon ohjaajille Johanille tai Kallelle. Ryhmä on maksuton.

 

johan.pirttikangas@poikientalo.fi 040 775 7466

kalle.laantera@poikientalo.fi 040-775 1748