Yhteisötoimintaa, SexInfoo ja Joogaa viikolla 12

Maanantaina ja keskiviikkona yhteisötoimintaa!

Yhteisötoiminta on matalankynnyksen yhteisöllistä, osallisuuteen perustuvaa talotoimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat, aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan myös jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.

  • Maanantaina yli 15-vuotiaille klo 15.00- 18.00

  • Keskiviikkona 10-28-vuotiaille klo 15.00- 19.00

 

SexInfo maanantaina klo 15.00-18.00 

Poikien Talon SexInfo-vastaanotolla (10-28-vuotiaille) voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa kaikenlaisista seksiin, seksuaalisuuteen, parisuhteisiin ja ulkonäköön liittyvistä jutuista. Meillä asiat kohdataan reilulla ja avoimella mielellä. Meiltä saat myös maksuttomia kondomeja.
Lisätietoa Tommilta: [email protected], 040 779 9582.

 

JäbäJooga maanantaina klo 18.15-19.45
Poikien Talolla joogataan äijäjoogi Veikon johdolla. Ryhmä toimii harrasteryhmä tyylisesti ja kaikki ovat tervetulleita mukaan.

 

Lisätietoja: [email protected]