KORKEAN PAIKAN LEIRI IS BÄK!

KPL on tavoitteellista ryhmätoimintaa 16-24 –vuotiaille nuorille miehille. Itsetuntemus, omat vahvuudet ja tahto sekä hyvä välipala ovat elementit, joista toimintaa on kehitetty yhdessä poikien ja nuorten miesten kanssa.

  • Suljettu ryhmä ja perustuu keskusteluun ja toimintaan tavoitteellisessa ilmapiirissä

  • Ryhmätoiminnan tavoitteet ja sisältö määritellään yhdessä ryhmään osallistuvien kanssa

  • Aikaisempien ryhmien kanssa määritellyt tavoitteet ovat liittyneet sosiaalisiin taitoihin, itsetuntemukseen, yksinäisyyteen ja tahdon valmentamiseen

Ennen kesää olisi tarkoitus koota yksi ryhmä, jolla olisi neljä tapaamista vielä kevään aikana. Ryhmä kokoontuu Poikien Talolla tiistaisin klo 14-16. Ryhmän ensimmäinen kokoontuminen on tiistaina 21.4.

Lisätietoja Samilta: sami.seppila@poikientalo.fi