Kesätoimintaa Poikien Talolla!

Vaikka Poikien Talon ryhmät ja yhteisötoiminta on tauolla kesällä, niin järjestämme paljon erilaista tekemistä kesällä heti ensi viikosta alkaen! Jos haluat lähteä mukaan, niin ota rohkeasti yhteyttä ohjaajiimme. Toiminta on maksutonta. Poikien Talolla on mahdollisuus myös yksilöllisiin tapaamisiin kesän aikana, jos tuntuu siltä, että sinulla olisi tarvetta keskusteluun ja jakaa fiiliksiä. Laita meille viestiä poikientalo@poikientalo.fi, niin voidaan katsoa mahdollisia aikoja.

 

Kesäriehat Poikien Talolla kesäkuussa tiistaisin ja torstaisin klo 12

Järjestämme kesäkuun aikana tiistaisin ja torstaisin avointa toimintaa pääsääntöisesti ulkona. Toiminnan keskiössä on yhdessä tekeminen, hauskuus ja positiivisuus, rento meininki, ystävällisyys ja kunnioitus sekä yhteisöllisyys. Luvassa on siis leppoisaa yhdessä olemista, mielekästä tekemistä ja tutustumista lähiympäristöön hyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Ohjelma on suunniteltu yhdessä Poikien Talolla ja osallistumisen lisäksi voit tulla mukaan toteuttamaan toimintaa vapaaehtoisena! Tervetuloa mukaan. Tapaamme aina Poikien Talolla klo 12 ja lähdemme liikkeelle noin 12.30.  Lisäinfoa ja ilmoittautumiset poikientalo@poikientalo.fi Voit myös soittaa Kallelle 040- 775 1748 tai Johanille  040-775 7466

VIIKKO 23

TI 2.6. Frisbeegolf

TO 4.6. Liikuntaa

VIIKKO 24

TI 9.6. Retki Korkeasaareen

TO 11.6. Minigolf

VIIKKO 25

TI 16.6. Picnic Suomenlinnassa

TO 18.6. Yhteisötoimintaa Poikien Talolla

VIIKKO 26

TI 23.6. Keilaus

TO 25.6. Luontoretki

Viikko 27

TI 30.6. Retki Laajasaloon Kalliolan kesäkodille

 

 8.6. & 15.6. Futista Messukeskuksen kentillä 

Pelailemme kesäkuussa muutamana maanantaina futista Messukeskuksen tai Kumpulan laakson kentillä klo 15 yhdessä Itä-Pasilan sosiaalisen nuorisotyön kanssa. Luvassa liikuntaa ja hyvää fiilistä turvallisessa porukassa. Tapaamme Poikien Talolla klo 14.30. Ilmoittautumiset ja lisäinfoa kalle.laantera@poikientalo.fi  040-775 1748

 

7-14.6. Vaellus Lappiin

Teemme lähes perinteeksi muodostuneen vaelluksen lappiin yhdessä Luotsi-toiminnan kanssa. Luvassa on suuria elämyksiä ja jylhää luontoa Oulangan kansallispuistossa! Vaellusporukka on tällä hetkellä kasassa ja emme valitettavasti pysty ottamaan mukaan uusia poikia.

 

10.6. Kalastusreissu klo 12-18

Poikien Talon kalamiehet Fredde ja Johan vetävät mieleenpainuvan päiväretken kalastuksen merkeissä. Lisäinfoa ja ilmoittautumiset; johan.pirttikangas@poikientalo.fi  040-775 7466

24.6. Peliturnaus Poikien Talolla klo 12

Poikien Talon kävijät järjestävät konsolipeliturnauksen talolla klo 12 alkaen. Luvassa hauskaa yhdessäoloa ja pelaamisen riemua. Lisätietoa ja ilmoittautumiset sami.seppila@poikientalo.fi 040-7751549

23-29.6. Helsinki Pride

Helsinki Pride on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen teemaviikko, johon jokainen on tervetullut! Poikien Talo on mukana toteuttamassa viikon ohjelmaa. Lisäinfoa tommi.p.pesonen@poikientalo.fi 040-779 9582  http://www.helsinkipride.fi/

 

Perheleiri nuorille vanhemmille 28-30.8.

Poikien Talo ja Tyttöjen Talo ovat järjestämässä yhteistyössä perheleiriä nuorille vanhemmille. Luvassa on yhdessäoloa perheen kesken, vanhemmuuteen liittyvien fiilisten ja merkitysten jakamista sekä leppoisaa leirielämää arjen keskellä. Lisätietoa ja ilmoittautumiset sami.seppila@poikientalo.fi

 

Heinäkuussa voit tulla viettämään kesäpäivää tiistaisin & Torstaisin klo 12-18 Kalliolan kesäkodilla Laajasalossa.

Kalliolan Nuoret järjestävät yhdessä tekemistä kesäpäiviin heinäkuun ajan. Kesäkoti on avoinna koko heinäkuun ajan tiistaisin ja torstaisin, kello 12-18. Tervetuloa kaikki 10-29 -vuotiaat nuoret sekä perheet. Alle 10-vuotiaat huoltajan seurassa. Tule yksin tai porukalla uimaan, saunomaan, veneilemään, grillailemaan, pelaamaan pelejä, ja nauttimaan tunnelmasta. Tai vapauta sisäinen puutarhurisi kaupunkiviljelyksillämme! Kesäkodilla on tarjolla pientä välipalaa. Omat uikkarit ja pyyhe mukaan.

Kalliolan Kesäkoti sijaitsee Laajasalossa, Mankelipolku 8. (Laajasalon ala-asteen kulmasta käännytään Holmanmoision polulle, jonka kautta päästään Mankelipolulle.) Herttoniemen metroasemalta bussit 88 ja 89.

Tulo-ohjeita numerosta: 050 3872672

(Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.)