Kalliolan Nuorten kesätoimintaa vielä Heinäkuun ajan.

Poikien Talo on mukana järjestämässä Kalliolan Nuoret ry:n yhteistä kesätoimintaa Heinäkuun ajan. Löydät siis joka tiistai ja torstai työntekijämme Kalliolan Kesäkodilta Laaajasalosta (Mankelipolku 8). Kesäkodilla on toimintaa siis tiistaisin ja torstaisin klo 12-18. Luvassa mukavaa yhdessä oloa, uimista, pientä purtavaa ja saunakin on lämpimänä. Tervetuloa mukaan!

Voit tulla suoraan kesäkodille (Mankelipolku 8) esimerkiksi Herttoniemen metroasemalta bussilla 88 tai 89.  Jos on vaikeuksia löytää perille, niin soita numeroon 050 3872672 ja autamme sinut paikan päälle. Vaihtoehtoisesti voit tulla myös Poikien Talon kautta. Näemme talolla klo 12 ja lähdemme siitä yhdessä liikkeelle. Toiminta on maksutonta.

Lisätietoa löytyy muun muassa Kalliolan Nuorten facebook-sivustolta; https://www.facebook.com/kalliolannuoret