Kulttuuriklubi suuntaa lauantaina Suvilahteen Superolennot-esitykseen.

Poikien Talon kulttuuriklubi tarjoaa kuukausittain mahdollisuuksia tutustua kaupungin erilaiseen kulttuuritarjontaan. Syyskuussa kävimme Rakkautta ja Anarkiaa-elokuvafestivaaleilla ja lokakuussa on pyhäinpäivänä luvassa Superolennot-esitys Suvilahdessa. Superolennot on 12 – 18-vuotialle nuorille suunnattu ns. upottava (‘immersiivinen’) esitys. Superolentojen tarina kertoo Helsinkiin vaivihkaa ilmestyneistä superolennoista, joiden alkuperästä kukaan ei tiedä mitään. Heidän tiedetään ainoastaan kokoontuvan salaiseen tapaamiseen Helsingissä la 31. 10. Suvilahden Tiivistämöön. Tuona iltana selviää superolentojen todellinen luonto. Superolentojen salaisuutta selvittää tutkimusryhmä nimeltä Elämyspuisto-osasto.  

Superolennot esitykseen lähdetään Poikien Talolta lauantaina klo 17. Lisätietoa kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi