#LupaKysyä -kampanjan seminaari PE 11.12 klo 12-15

Tervetuloa #LupaKysyä -kampanjan maksuttomaan seminaariin "Kampanjasta Konkretiaan" Perjantaina 11.12. klo 12-15, Nuorten Toimintakeskus Hapessa (Sörnäisten rantatie 31).

Aiheena seminaarissa on poikien hyvinvointi. Kuinka voimme kannustaa poikia huolehtimaan hyvinvoinnistaan, tuomaan esille haavoittuvaisuuttaan ja tunteitaaan sekä sitä kautta murtaa miehistä puhumattomuuden kulttuuria. Luvassa on keskustelua, työpajoja ja musiikkia. Työpajoissa tuotamme 4 oivallusta, joita voimme viedä poikien arkeen kouluissa, harrastuksissa tai nuorisotoiminnassa. Esiintymässä ovat kampanjan tunnusbiisin tehneet nuoret räppärit Waldebee & Bizzyiam. Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=g77Ze0XDs7w. Seminaarin isäntänä ja juontajana toimii kampanjan hahmoista Kristoffer Ignatius.

Ilmoittautua voit tästä linkistä: http://digiumenterprise.com/answer/?sid=1361679&chk=WHDZZFYA

Kannattaa myös vinkata seminaarista nuorten kanssa toimiville ja alan opiskelijoille!

Seminaarin järjestää kampanjan takana olevat toimijat: e-Talo, Nuorten Exit, Poikien Talo, Tuki -ja neuvontapalvelu Sinuiksi sekä Jook Joint Movement

--------

Mikä on #LupaKysyä-kampanja?

Milloin sinulta on viimeksi kysytty, mitä kuuluu? Milloin viimeksi olet pysähtynyt olemaan aidosti läsnä? Nyt on aika olla rohkea. Meillä kaikilla on Lupa Kysyä.

 #LupaKysyä-kampanja kannustaa nuoria, erityisesti nuoria poikia, tuomaan oman elämänsä käännekohtia, epävarmuuksia ja onnistumisia esille. On ensisijaisen tärkeää antaa myös pojille tilaa, aikaa ja läsnäoloa.

Kampanjan kasvoina toimivat kaksitoista, erilaisista taustoista tullutta, eri-ikäistä miestä. He tulevat esittäytymään syksyn aikana kampanjan eri kanavissa, kertoen heidän elämäänsä ja tulevaisuuteensa vaikuttaneista, käänteentekevistä hetkistä. Kampanjassa mukana ovat: Juno, Pikkis, Kevin Tandu, Sebastian Sorsa, Juudas Kannisto, Pauli Aalto-Setälä, Antti Kaikkonen, Axl Smith, Veikko Kähkönen, Kristoffer Ignatius, Eino Nurmisto ja Ville Hakanen. Kampanjan nettisivu: www.e-talo.fi/lupakysyä