Joulun aika Poikien Talolla & kiitokset

Lämmin & sydämellinen kiitos tästä vuodesta kaikille Poikien Talon kävijöille, kumppaneille, meillä intohimoisesti työskenneille opiskelijoille ja kaikille, joiden kanssa olemme saaneet kunnian nauttia ainutlaatuisista kohtaamisista. Poikien Talo siirtyy hiljalleen levolle hetkeksi mutta muutamia yhteisiä hetkiä vuoden vaihteen molemmin puolin järjestetään siitä huolimatta.

Mikäli kaipaat yhdessä olemista, jakamista ja tekemistä turvallisessa ympäristössä, olet lämpimästi tervetullut :)

 

Tiistai 22.12. klo 12­:00–18:00

Peliturnaus

Konsoli- ja lautapelejä, yhteistä olemista ja pientä purtavaa.

 

Maanantai 4.1. klo 12:00–18:00

Yhteisötoiminta Special: Lemmikki-ilta

Kävijöiden toiveesta vuoden ensimmäisenä maanantaina on mahdollisuus tuoda lemmikkieläin tutustumaan Poikien Taloon. Jos olet allerginen esimerkiksi kissalle tai koiralle, suosittelemme ottamaan allergialääkkeet mukaan. Kohtelemme eläimiä samoin kuin toisiamme: rauhallisesti kohdaten ja niiden omaa tahtoa kunnioittaen.

 

Tiistai 5.1. klo 12:00–18:00

Karaokeiltapäivä

Tule mukaan, tuleva Sinatra, Neumann tai Karri Koira! Kaikille lauluvuoroja tarjolla.

 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Kalleen: kalle.laantera@poikientalo.fi, 040 775 1548
Johaniin: johan.pirttikangas@poikientalo.fi,
040 775 7466              
Kimmoon: kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi,
040 775 1549