Helmikuun ensimmäinen viikko Poikien Talolla

Tammikuu meni vauhdilla ja toiminta Poikien Talolla on lähtenyt hyvin käyntiin. Viikolla 5 on luvassa ohjelmaa alla olevan mukaisesti. MIkäli haluat tulla käymään rauhassa meillä, kaipaat yksilöllistä tukea tai haluat muuten peilata ajatuksiasi, niin ota yhteyttä poikientalo@poikientalo.fi. Tatun sijaisena kevään ajaksi tuleva Marsh Cooper aloittaa maanantaina työt, joten tulkaa tervehtimään Marshia talolle. Marshin saa kiinni numerosta 040 177 9622 tai s-postilla marsh.cooper@poikientalo.fi

PS. huomasitko muuten, että kotisivumme ovat hieman uudistuneet!!! 

Maanantai 1.2.

Yhteisötoiminta yli 15-vuotiaille klo 15:00–19:00. Ohjelmassa on yhteisöllistä kokkausta, kuten kuun ensimmäisenä maanantaina on ollut tapana. Tervetuloaa siis viihtymään, kokkailemaan ja syömään yhdessä. PS. Ovemme ovat nyt avoinna tunnin myöhempään eli klo 19 saakka!
Lisätietoa Johanilta: johan.pirttikangas@poikientalo.fi, p. 040 775 7466

SexInfo klo 15:00–18:00 
SexInfo-vastaanotolla voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa kaikenlaisista seksiin, seksuaalisuuteen, parisuhteisiin ja ulkonäköön liittyvistä kysymyksistä.
Lisätietoa Tommilta: tommi.p.pesonen@poikientalo.fi, p. 040 779 9582

 

Tiistai 2.2.
Intercultural Evening klo 15:00–20:00. HUom. aloitamme jo paria tuntia aikaisemmin!

Intercultural Evening on syksyllä 2015 alkunsa saanut, kulttuurienvälisiin kohtaamisiin tarkoitettu yhteisötoiminnan muoto. Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–20-vuotiaat pojat ja nuoret miehet. Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten dialogista kanssakäymistä sekä lisätä vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. 

Lisätietoa Kimmolta: kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi, p. 040 775 1549

 

Keskiviikko 3.2.

Yhteisötoiminta 10–28-vuotiaille klo 15:00–19:00. Ohjelmassa kokkausta ja elokuvia.
Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan myös jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.

Lisätietoa Kimmolta: kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi, p. 040 775 1549

 

Torstai 4.2.
Kahvia ja kohtaamisia klo 13:00–16:00
Kahvia ja kohtaamisia -iltapäivähetki on kävijöidemme järjestämää toimintaa. Mahdollisuus tulla viettämään aikaa turvallisissa ja rennoissa fiiliksissä joka torstai.

Liikkeelle! -ryhmä klo 16:00–18:00
Oletko 13–17-vuotias poika? Haluaisitko kokeilla ja saada jotain lisää omaan elämääsi mutta lähteminen tai aloittaminen on vaikeaa? LiikkeelleRyhmässä, toisistamme voimaa saaden, lähdetään tutustumaan erilaisiin asioihin mm. liikunnan muodossa.
Lisätietoa Johanilta: johan.pirttikangas@poikientalo.fi, p. 040 775 7466.

 

Perjantai 5.2.
Poikien Talon lautapeli-ilta klo 15:00–20:00
Poikien Talolla pelataan lautapelejä perjantaisin klo 15-20. Kokkaamme yhdessä pientä naposteltavaa ja vietämme mukavaa iltaa lautapelejä pelaillen turvallisessa ympäristössä.

Lisätietoa Poikien Talolta: poikientalo@poikientalo.fi, p. 040 775 1548