#Liikkeelle-ryhmä starttaa huomenna to 14.1.

On taas aika lähteä #Liikkeelle! Eli tervetuloa Poikien Talon ja Boosti-hankkeen Liikkeelle! -ryhmään. Tarkoituksena on yhdessä tehdä mielekkäitä juttuja, liikkua ja tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin, joita kaupunki tarjoaa liikkumiseen. Keskeistä ryhmässä on yhdessä oleminen, turvallinen porukka ja yhteisten merkitysten sekä hyvän fiiliksen löytäminen. Emme kilpaile tai suorita, joten mukaan on helppo tulla.

Ryhmän toiminta on suunnattu ensisijaisesti 13-17-vuotiaille pojille. Ryhmä kokoontuu 14.1 alkaen torstaisin klo. 15.30 Poikien Talolla. Hengähdetään hetki talolla, syödään vähän välipalaa tai haetaan eväät ja jatketaan siitä yhdessä eteenpäin. Ryhmä ei ole suljettu, mutta ilmoitathan tulostasi.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:
[email protected] 040 775 7466