Poikien Talon kevätkausi alkaa!

Poikien Talo täyttää keväällä 5 vuotta! Tiedossa on monipuolista ja ennen kaikkea Talon itsensä näköistä juhlaohjelmaa, josta tiedotamme myöhemmin. Toivomme, että osallistuisit toimintaamme ja tulisit mukaan ideoimaan yhdessä toteutettavia projekteja. Mikäli haluat tulla tutustumaan, katso työntekijäesittelyistä yhteystietomme ja soita tai lähetä sähköpostia!

Ohjaajistamme Tatu on isyys- ja hoitovapailla 18.1.–25.5. Tatu lähettää seuraavanlaiset terveiset Poikien Talon kundeille ja yhteistyötahoille:

"Nähdään keväällä jälleen, kirkkautta, energiaa ja hyvää vointia kaikille!

P.s. Suoritan perhevapaastani huolimatta psykoterapiaopintoihini liittyvää asiakastyötä, joten jos kohdallesi sattuu erityisesti pareja tai perheitä, jotka hyötyisivät terapeuttisesta työskentelystä, voi minuun olla yhteyssä sähköpostitse: tatu.tossavainen@gmail.com"

 

Maanantai 18.1.
Yhteisötoiminta yli 15-vuotiaille klo 15:00–19:00
Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan myös jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia. Ovemme ovat nyt avoinna tunnin myöhempään eli klo 19 saakka!
Lisätietoa Johanilta:
johan.pirttikangas@poikientalo.fi, p. 040 775 7466

SexInfo klo 15:0018:00 
SexInfo-vastaanotolla voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa kaikenlaisista seksiin, seksuaalisuuteen, parisuhteisiin ja ulkonäköön liittyvistä kysymyksistä.
Lisätietoa Tommilta: tommi.p.pesonen@poikientalo.fi, p. 040 779 9582

 

Tiistai 19.1.
Intercultural Evening klo 17:00–20:00

Intercultural Evening on syksyllä 2015 alkunsa saanut, kulttuurienvälisiin kohtaamisiin tarkoitettu yhteisötoiminnan muoto. Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–20-vuotiaat pojat ja nuoret miehet. Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten dialogista kanssakäymistä sekä lisätä vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. 

Lisätietoa Kimmolta: kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi, p. 040 775 1549

 

Keskiviikko 20.1.

Yhteisötoiminta 10–28-vuotiaille klo 15:00–19:00
Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan myös jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.

Lisätietoa Kimmolta: kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi, p. 040 775 1549

 

Torstai 21.1.
Kahvia ja kohtaamisia klo 13:0016:00
Kahvia ja kohtaamisia -iltapäivähetki on kävijöidemme järjestämää toimintaa. Mahdollisuus tulla viettämään aikaa turvallisissa ja rennoissa fiiliksissä joka torstai.

Liikkeelle! -ryhmä klo 16:0018:00
Oletko 13–17-vuotias poika? Haluaisitko kokeilla ja saada jotain lisää omaan elämääsi mutta lähteminen tai aloittaminen on vaikeaa? LiikkeelleRyhmässä, toisistamme voimaa saaden, lähdetään tutustumaan erilaisiin asioihin mm. liikunnan muodossa.
Lisätietoa Johanilta: johan.pirttikangas@poikientalo.fi, p. 040 775 7466.

 

Perjantai 22.1.
Poikien Talon lautapeli-ilta klo 15:0020:00
Poikien Talolla pelataan lautapelejä perjantaisin klo 15-20. Kokkaamme yhdessä pientä naposteltavaa ja vietämme mukavaa iltaa lautapelejä pelaillen turvallisessa ympäristössä.

Lisätietoa Poikien Talolta: poikientalo@poikientalo.fi, p. 040 775 1548