Poikien Talon aikataulu viikolle 7

Poikien Talolla valmistaudutaan talvilomaviikolla järjestettävään Messukeskuksen Reaktoriin ja muuhun spesiaaliohjelmaan. Ensi viikko mennään kuitenkin perinteisellä aikataululla pienin vahvistuksin!
 
Maanantai 15.2.
Yhteisötoiminta yli 15-vuotiaille klo 15:00–19:00. 

Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan myös jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia. Ovemme ovat nyt avoinna tunnin myöhempään eli klo 19 saakka!
Lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466
 
SexInfo klo 15:00–18:00 
SexInfo-vastaanotolla voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa kaikenlaisista seksiin, seksuaalisuuteen, parisuhteisiin ja ulkonäköön liittyvistä kysymyksistä.
Lisätietoa Tommilta: [email protected], p. 040 779 9582
 
Tiistai 16.2.
Intercultural Evening klo 15:00–20:00

Intercultural Evening on syksyllä 2015 alkunsa saanut, kulttuurienvälisiin kohtaamisiin tarkoitettu yhteisötoiminnan muoto. Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–20-vuotiaat pojat ja nuoret miehet. Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten dialogista kanssakäymistä, vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa sekä lisätä osallisuuden kokemuksia nuorten itsensä tuottamien pienprojektien muodossa.
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549
 
Keskiviikko 17.2.
Yhteisötoiminta 10–28-vuotiaille klo 15:00–19:00.

Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan myös jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia. Poikien Talon kävijöillä on mahdollisuus osallistua ilmaiseksi Musiikkitalolla klo 17 alkaen järjestettävään Luova Laboratorion Inspiraatioiltaan!
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549
 
Torstai 18.2.
Kahvia ja kohtaamisia klo 13:00–16:00

Kahvia ja kohtaamisia -iltapäivähetki on kävijöidemme järjestämää toimintaa. Mahdollisuus tulla viettämään aikaa turvallisissa ja rennoissa fiiliksissä joka torstai.
 
Liikkeelle! -ryhmä klo 16:00–18:00
Oletko 13–17-vuotias poika? Haluaisitko kokeilla ja saada jotain lisää omaan elämääsi mutta lähteminen tai aloittaminen on vaikeaa? Liikkeelle! -ryhmässä, toisistamme voimaa saaden, lähdetään tutustumaan erilaisiin asioihin liikunnan muodossa. Torstaina 18.2. katsomme aamulla säätiedotuksen ja päätämme päivän vierailukohteesta sen mukaan. Saavu Poikien Talolle klo 16 mennessä!
Lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466.
 
Perjantai 19.2.
Poikien Talon lautapeli-ilta klo 15:00–20:00

Poikien Talolla pelataan lautapelejä perjantaisin klo 15-20. Kokkaamme yhdessä pientä naposteltavaa ja vietämme mukavaa iltaa lautapelejä pelaillen turvallisessa ympäristössä.
Lisätietoa Poikien Talolta: poikienta[email protected], p. 040 775 1548