Poikien Talon laskiaisviikon aikataulu!

Vuosi on vierähtänyt jo helmikuun puolelle ja Poikien Talon toiminta saatu vauhdilla käyntiin!
 
Viime syksynä aloittanut Kulttuuriklubi palaa ohjelmistoon lauantaina 13. helmikuuta. Tsekkaa tarkemmat tiedot alempaa.
 
Kuten olet saattanut huomata, maanantaisin ja tiistaisin järjestettävissä avoimessa yhteisötoiminnassa ja Intercultural Evening -toiminnassa on tapahtunut muutoksia aikataulujen osalta – mutta vain parempaan suuntaan: maanantaisin olemme avoinna tuntia myöhempään ja tiistaisin olet tervetullut Talolle jo kello 15:00.
 
Ohjaaja-Tatun kevään ajan kestävän hoitovapaan sijaisuutta on valittu tekemään Poikien Talon harjoittelijana ja tuntityöntekijänä tunnettu Marsh. Kanadan vahvistuksena ykköskentässä pelaava Marsh esittelee myöhemmin itsensä tällä sivustolla!
 
Maanantai 8.2.
Yhteisötoiminta yli 15-vuotiaille klo 15:00–19:00. 
Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan myös jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia. Ovemme ovat nyt avoinna tunnin myöhempään eli klo 19 saakka!
Lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466
 
SexInfo klo 15:00–18:00 
SexInfo-vastaanotolla voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa kaikenlaisista seksiin, seksuaalisuuteen, parisuhteisiin ja ulkonäköön liittyvistä kysymyksistä.
Lisätietoa Tommilta: [email protected], p. 040 779 9582
 
Tiistai 9.2.
Intercultural Evening klo 15:00–20:00
Intercultural Evening on syksyllä 2015 alkunsa saanut, kulttuurienvälisiin kohtaamisiin tarkoitettu yhteisötoiminnan muoto. Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–20-vuotiaat pojat ja nuoret miehet. Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten dialogista kanssakäymistä sekä lisätä vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Laskiaistiistaina muun muassa kokataan yhdessä ja tietovisaillaan!
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549
 
Keskiviikko 10.2.
Yhteisötoiminta 10–28-vuotiaille klo 15:00–19:00: Elokuvailta!
Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan myös jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549
 
Torstai 11.2.
Kahvia ja kohtaamisia klo 13:00–16:00
Kahvia ja kohtaamisia -iltapäivähetki on kävijöidemme järjestämää toimintaa. Mahdollisuus tulla viettämään aikaa turvallisissa ja rennoissa fiiliksissä joka torstai.
 
Liikkeelle! -ryhmä klo 16:00–18:00
Oletko 13–17-vuotias poika? Haluaisitko kokeilla ja saada jotain lisää omaan elämääsi mutta lähteminen tai aloittaminen on vaikeaa? Liikkeelle! -ryhmässä, toisistamme voimaa saaden, lähdetään tutustumaan erilaisiin asioihin liikunnan muodossa. Tällä viikolla lähdemme yhdessä Vuosaaren Seikkailutalolle, missä ohjelmaa sään mukaan. Saavu Poikien Talolle klo 16 mennessä!
Lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466.
 
Perjantai 12.2.
Poikien Talon lautapeli-ilta klo 15:00–20:00
Poikien Talolla pelataan lautapelejä perjantaisin klo 15-20. Kokkaamme yhdessä pientä naposteltavaa ja vietämme mukavaa iltaa lautapelejä pelaillen turvallisessa ympäristössä.
Lisätietoa Poikien Talolta: [email protected], p. 040 775 1548
 
Lauantai 13.2.
Kulttuuriklubi klo 10:00–14:00
Kuukausittain järjestettävässä Poikien Talon Kulttuuriklubissa vieraillaan kulttuurikohteissa, konserteissa, käydään elokuvissa ja nautitaan taiteen eri muodoista yhdessä ja ennakkoluulottomasti. Lauantaina 13.2. on vuorossa museokäynti, vaihtoehtoina Ateneum, Kiasma tai joku muu. Kokoonnutaan Talolla lauantaiaamuna klo 10, syödään hieman aamiaista ja lähdetään yhdessä matkaan. Kulttuuriklubi on osallistujille maksuton.
Lisätitietoa Marshilta: [email protected], p.040 177 9622.