Talvilomaviikon ohjelma

Hyvää alkavaa talvilomaviikkoa kaikille! Poikien Talo on auki, satoi tai paistoi, oli ulkona sitten pakkasta tai plussaa.
 
Maanantaina ei järjestetä avointa yhteisötoimintaa. Muuten olemme avoinna perinteisesti, ja teemme lisäksi yhteisiä retkiä Messukeskuksen Reaktori-tapahtumaan, jossa Poikien Talo ja muut Kalliolan Nuorten yksiköt ovat tavattavissa keskiviikosta perjantaihin 24.–26.2. klo 12:00–20:00.
 
Tiistai 23.2.
Intercultural Evening klo 15:00 – 20:00
Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–25-vuotiaat pojat ja nuoret miehet. Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten kanssakäymistä pienprojektien, ruoanlaiton ja rennon ajanvieton merkeissä.
Lisätietoja: Kimmo, 040 775 1549, kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi
 
Keskiviikko 24.2.
Yhteisötoiminta: talvilomaviikon special klo 15:00 – 19:00
Yhteisötoiminnan illassa toteutetaan kävijöiden toiveita ja muovataan ohjelmasta Poikien Talon näköinen. Elokuvailta, kokkailua tai peliturnaus – te päätätte!
Lisätietoja: Kimmo, 040 775 1549, kimmo.saastamoinen@poikientalo.fi
 
Torstai 25.2.
Vierailu Reaktoriin klo 13 alkaen
Poikien Talo on esittelemässä toimintaansa ja järjestämässä nuorille tekemistä Reaktorissa. Teemme torstaina 25. helmikuuta yhteisen vierailun Pasilassa sijaitsevaan Messukeskukseen. Saavu Talolle klo 13 mennessä, juodaan kupit kahvia ja syödään hieman välipalaa ennen lähtöä. Reaktorissa voit viettää sen verran aikaa kuin itse haluat.
 
Liikkeelle! -ryhmä klo 16 alkaen
Oletko 13–17-vuotias poika? Haluaisitko kokeilla ja saada jotain lisää omaan elämääsi mutta lähteminen tai aloittaminen on vaikeaa? Liikkeelle! -ryhmässä, toisistamme voimaa saaden, lähdetään tutustumaan erilaisiin asioihin liikunnan muodossa. Saavu Poikien Talolle klo 16 mennessä!
Lisätietoja: Johan, 040 775 7466, johan.pirttikangas@poikientalo.fi
 
Perjantai 26.2.
Lautapeli-ilta klo 15:00 – 20:00
Poikien Talolla pelataan lautapelejä perjantaisin klo 15 alkaen. Kokkaamme yhdessä pientä naposteltavaa ja vietämme mukavaa iltaa lautapelejä pelaillen turvallisessa ympäristössä.
Lisätietoja: Poikien Talo, 040 775 1548, poikientalo@poikientalo.fi