Homework Club käynnistyy tänään klo 15-17!

Haluatko oppia suomen kieltä turvallisessa ympäristössä, käydä läpi kysymyksiäsi kieleen liittyen ja käyttää suomen kieltä toisten nuorten kanssa? Tai haluatko olla tukemassa muita nuoria kielen oppimisessa ja viettää mukavaa aikaa yhdessä? Tervetuloa mukaan Poikien Talon Läksyklubiin torstaisin kello 15-17.Tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa.

Starting Thursdays from 3 until 5 PM we will be opening our doors to host a Finnish language exchange. Native Finnish speakers will be available to answer any questions regarding the language in a peer to peer learning environment. Participants are welcome to bring their homework, and or other questions regarding the language they may have. Those who wish to do homework other than Finnish language are also welcome. As always at Poikien Talo coffee, tea, and a small snacks will be served.
Contact: [email protected], p. 040 177 9622