Viikko 10

Maaliskuun toisella viikolla vietetään Kansainvälistä naistenpäivää (8.3.), jolloin Poikien Talolla järjestetään Ammattilaisten Avoimet Ovet. Tervetuloa tutustumaan! Torstaina 10.3. alkaa uusi, maahan muuttaneille nuorille tarkoitettu Homework Club, josta on mahdollista saada tukea opiskeluun ja miksei myös suomen kielen harjoitteluun. Muuten mennään aivan tutulla ohjelmistolla!
 
Maanantai 7.3.
Yhteisötoiminta yli 15-vuotiaille klo 15:00–19:00. 
Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan myös jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia. Ovemme ovat nyt avoinna tunnin myöhempään eli klo 19 saakka!
Lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466
 
SexInfo -seksuaalineuvonta klo 15:00–18:00 
SexInfo-vastaanotolla voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa kaikenlaisista seksiin, seksuaalisuuteen, parisuhteisiin ja ulkonäköön liittyvistä kysymyksistä.
Lisätietoa Tommilta: [email protected], p. 040 779 9582
 
Tiistai 8.3.
Ammattilaisten Avoimet Ovet klo 13:00–16:00
Oletko kiinnostunut Poikien Talon toiminnasta? Ajankohtaisista tunnoista ja tuulista? Yhteistyöstä Poikien Talon kanssa?
Tule tutustumaan Poikien Talon toimintaan ja viettämään kanssamme Kansainvälistä naistenpäivää tiistaina 8.3. klo 13:00–16:00. Tilaisuus on tarkoitettu ammattilaisille, opiskelijoille, Poikien Talon kumppaneille ja yhteistyötahoille sekä yhteistyötä Poikien Talon kanssa pohtiville.
 
Käyntiosoite: Kangasalantie 11, 00550 Helsinki
Lisätietoa ja ilmoittautumiset: [email protected]
 
Intercultural Evening klo 15:00–20:00
Intercultural Evening on syksyllä 2015 alkunsa saanut, kulttuurienvälisiin kohtaamisiin tarkoitettu yhteisötoiminnan muoto. Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–25-vuotiaat pojat ja nuoret miehet. Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten dialogista kanssakäymistä, vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa sekä lisätä osallisuuden kokemuksia nuorten itsensä tuottamien pienprojektien muodossa.
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549
 
Keskiviikko 9.3.
Yhteisötoiminta 10–28-vuotiaille klo 15:00–19:00
Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan myös jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549
 
Torstai 10.3.
Kahvia ja kohtaamisia klo 13:00–16:00
Kahvia ja kohtaamisia -iltapäivähetki on kävijöidemme järjestämää toimintaa. Mahdollisuus tulla viettämään aikaa turvallisissa ja rennoissa fiiliksissä joka torstai.
 
Homework Club klo 15:00–17:00
Starting Thursdays from 3 until 5 PM we will be opening our doors to host a Finnish language exchange. Native Finnish speakers will be available to answer any questions regarding the language in a peer to peer learning environment. Participants are welcome to bring their homework, and or other questions regarding the language they may have. Those who wish to do homework other than Finnish language are also welcome. As always at Poikien Talo coffee, tea, and a small snacks will be served.
Contact: [email protected], p. 040 177 9622
 
Liikkeelle! -ryhmä klo 16:00–18:00
Oletko 13–17-vuotias poika? Haluaisitko kokeilla ja saada jotain lisää omaan elämääsi mutta lähteminen tai aloittaminen on vaikeaa? Liikkeelle! -ryhmässä, toisistamme voimaa saaden, lähdetään tutustumaan erilaisiin asioihin liikunnan muodossa. Tarjolla hieman välipalaa ennen liikkeelle lähtöä. Saavu Poikien Talolle klo 16 mennessä!
Lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466.
 
Perjantai 11.3.
Poikien Talon lautapeli-ilta klo 15:00–20:00

Poikien Talolla pelataan lautapelejä perjantaisin klo 15-20. Kokkaamme yhdessä pientä naposteltavaa ja vietämme mukavaa iltaa lautapelejä pelaillen turvallisessa ympäristössä.
Lisätietoa Poikien Talolta: [email protected], p. 040 775 1548