Viikon 11 (14.–20.3.) aikataulu

Herätys, isät! Maanantai-illoistamme löytyy maan yhteistä tekemistä ja keskustelua myös teille Poikien Talon ja Ensikodin yhteisen Isä-ryhmän muodossa! Tarjolla vertaisuuden voimaa, vaihtuvia teemoja ja puheenaiheita sekä mahdollisuus vahvistaa omaa isyyttä. Ryhmän tarkemmat tiedot alempana.
 
Uusille kävijöille ja toiminnastamme kiinnostuneille: mikäli haluat osallistua johonkin tiettyyn ryhmään tai toimintamuotoon, ota ensin yhteys tai pyydä opettajaasi, vanhempaasi tai muuta aikuista soittamaan tai lähettämään sähköpostia toiminnasta vastaavalle työntekijälle. Löydät hänen yhteystietonsa kunkin toimintamuodon kohdalta. Kerromme mielellämme sinulle lisää Poikien Talon palveluista, periaatteistamme, tulevista projekteista ja järjestämme halutessasi tutustumiskäynnin Talolle.
 

Maanantai 14.3.
Yhteisötoiminta yli 15-vuotiaille klo 15:00–19:00

Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia. Ovemme ovat nyt avoinna tunnin myöhempään eli klo 19 saakka!
Lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466
 
SexInfo -seksuaalineuvonta klo 15:00–18:00 
SexInfo-vastaanotolla voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa kaikenlaisista seksiin, seksuaalisuuteen, parisuhteisiin ja ulkonäköön liittyvistä kysymyksistä.
Lisätietoa Tommilta: [email protected], p. 040 779 9582

Isä-ryhmä klo 17:00–18:30
Poikien Talon ja Helsingin Ensikodin yhteinen Isä-ryhmä käynnistyy maanantaina 14.3. Ryhmässä isyyttä tarkastellaan monipuolisesti eri näkökulmista turvallisessa ympäristössä. Teemoina ovat muun muassa ”Isyys osaksi elämäntarinaani”, ”Parisuhde ja yhteinen vanhemmuus”, ”Turvallinen isä”, ”Isän oikeudet ja velvollisuudet”, ”Vuorovaikutus ja suhteen luominen lapsen kanssa”, ”Isän hyvinvointi”, ”Vahvuuteni isänä” ja ”Isyyden vaikutus mieheyteen”. Ryhmän tarkoitus on vahvistaa osallistujien vanhemmuutta ja kiintymyssuhteen rakentumista lapsen ja isän välille, tuoda esille isyyden merkityksiä lapsen kasvun ja kehityksen näkökulmasta ja antaa mahdollisuus pohtia ohjatusti isyyden merkityksiä ryhmäläisille.
Kiinnostuitko? Kysy lisää Kallelta: [email protected], 040 775 1748

Tiistai 15.3.
Intercultural Evening klo 15:00–20:00
Intercultural Evening on syksyllä 2015 alkunsa saanut, kulttuurienvälisiin kohtaamisiin tarkoitettu yhteisötoiminnan muoto. Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–25-vuotiaat pojat ja nuoret miehet. Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten dialogista kanssakäymistä, vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa sekä lisätä osallisuuden kokemuksia nuorten itsensä tuottamien pienprojektien muodossa.
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549

Keskiviikko 16.3.
Yhteisötoiminta 10–28-vuotiaille klo 15:00–19:00

Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549

Torstai 17.3.
Kahvia ja kohtaamisia klo 13:00–16:00

Kahvia ja kohtaamisia -iltapäivähetki on kävijöidemme järjestämää toimintaa. Mahdollisuus tulla viettämään aikaa turvallisissa ja rennoissa fiiliksissä joka torstai.

Homework Club - Läksykerho klo 15:00–17:00
Haluatko oppia suomen kieltä turvallisessa ympäristössä, käydä läpi kysymyksiäsi kieleen liittyen ja käyttää suomen kieltä toisten nuorten kanssa? Haluatko olla tukemassa muita nuoria kielen oppimisessa ja viettää mukavaa aikaa yhdessä? Tervetuloa mukaan Poikien Talon Läksyklubiin torstaisin kello 15:00–17:00. Tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa.
 
Starting Thursdays from 3 until 5 PM we will be opening our doors to host a Finnish language exchange. Native Finnish speakers will be available to answer any questions regarding the language in a peer to peer learning environment. Participants are welcome to bring their homework, and or other questions regarding the language they may have. Those who wish to do homework other than Finnish language are also welcome. As always at Poikien Talo coffee, tea, and a small snacks will be served.
Contact: [email protected], p. 040 177 9622
 
Liikkeelle! -ryhmä klo 16:00–18:00
Oletko 13–17-vuotias poika? Haluaisitko kokeilla ja saada jotain lisää omaan elämääsi mutta lähteminen tai aloittaminen on vaikeaa? Liikkeelle! -ryhmässä, toisistamme voimaa saaden, lähdetään tutustumaan erilaisiin asioihin liikunnan muodossa. Tarjolla hieman välipalaa ennen liikkeelle lähtöä. Saavu Poikien Talolle klo 16 mennessä!
Lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466.

Perjantai 18.3.
Poikien Talon lautapeli-ilta klo 15:00–20:00

Poikien Talolla laskeudutaan lempeästi viikonloppuun ja pelataan lautapelejä perjantaisin klo 15:00–20:00. Kokkaamme yhdessä pientä naposteltavaa ja vietämme mukavaa iltaa pelaillen lautapelejä turvallisessa ympäristössä.
Lisätietoa Poikien Talolta: [email protected], p. 040 775 1548