Viikon 18 aikataulu

Toukokuun ensimmäisellä viikolla saamme vieraaksemme Kajaanin kaupunginteatterin ja Vaara-kollektiivin Tänään koulun jälkeen -näytelmän, joka esitetään Poikien Talolla tiistaina 3.5. klo 15 alkaen! Näytös on maksuton ja suunnattu ensisijaisesti nuorille. Huomioithan, että Poikien Talo on suljettuna helatorstaina!
 
Maanantai 2.5.
Yhteisötoiminta yli 15-vuotiaille klo 15:00–19:00
Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia. Ovemme ovat nyt avoinna tunnin myöhempään eli klo 19 saakka!
Lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466
 
SexInfo -seksuaalineuvonta klo 15:00–18:00
SexInfo-vastaanotolla voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa kaikenlaisista seksiin, seksuaalisuuteen, parisuhteisiin ja ulkonäköön liittyvistä kysymyksistä.
Lisätietoa Tommilta: [email protected], p. 040 779 9582
 
 
Tiistai 3.5.
Tänään koulun jälkeen -teatteriesitys klo 15:00–16:00
Poikien Talolla on suuri ilo ja kunnia toimia näyttämönä Kajaanin kaupunginteatterin ja Vaara-kollektiivin Tänään koulun jälkeen -näytelmälle, joka esitetään klo 15 alkaen. Esityksen kesto on keskusteluineen noin tunti. Esitys on tarkoitettu ensisijaisesti nuorille. Koska katsomomme on paikkamäärältään rajallinen, pyydämme sinua ilmoittautumaan etukäteen: [email protected]. Lisätietoa Tänään koulun jälkeen -näytelmästä: http://www.kajaani.fi/kajaaninteatteri/tanaan-koulun-jalkeen
 
Intercultural Evening klo 15:00–20:00
Intercultural Evening on syksyllä 2015 alkunsa saanut, kulttuurienvälisiin kohtaamisiin tarkoitettu yhteisötoiminnan muoto. Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–28-vuotiaat pojat ja nuoret miehet. Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten dialogista kanssakäymistä, vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa sekä lisätä osallisuuden kokemuksia nuorten itsensä tuottamien pienprojektien muodossa.
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549
 
 
Keskiviikko 4.5.
Yhteisötoiminta 10–28-vuotiaille klo 15:00–19:00
Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549
 
 
Torstai 5.5.
Helatorstai. Poikien Talo suljettu.
 
 
Perjantai 6.5.
Poikien Talon lautapeli-ilta klo 15:00–20:00
Poikien Talolla laskeudutaan lempeästi viikonloppuun ja pelataan lautapelejä perjantaisin klo 15:00–20:00. Kokkaamme yhdessä pientä naposteltavaa ja vietämme mukavaa iltaa pelaillen lautapelejä turvallisessa ympäristössä.
Lisätietoa Poikien Talolta: [email protected], p. 040 775 1548