Viikon 20 aikataulu (16.-22.5.)

Poikien Talolla siirrytään viikon päästä kesäaikaan ja viikoittaiset toimintamuotomme jäävät sen myötä tauolle. Kävijöillä ei ole kuitenkaan syytä huoleen, sillä nuorille ja lomalaisille järjestetään monipuolista ja maksutonta toimintaa elokuuhun saakka. Kesäkuukausien tarkasta aikataulusta ja ohjelmasta ilmoitetaan myöhemmin. Alkavalla viikolla olemme kuitenkin monessa mukana ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi seuraamme! Maanantaina siivoamme talkoohengessä Kalliolan Kesäkotia, keskiviikkona vietämme Poikien Talon kevätjuhlia ja lauantaina olemme järjestämässä ensimmäistä Kettuklubi-iltaa Suvilahden Oranssilla.
 
Maanantai 16.5.
Yhteisötoiminta - Kalliolan Kesäkodin kevättalkoot klo 15:00–19:00
Maanantaina yhteisötoimintaa järjestetään poikkeuksellisesti Helsingin Laajasalossa sijaitsevalla Kalliolan Kesäkodilla. Poikien Talo vastaa Kesäkodin kunnossapidosta tänä vuonna yhdessä Kalliolan Nuorten muiden yksiköiden kanssa. Kesäkodilla järjestetään myös osa kesän ohjelmastamme. Saavu maanantaina Poikien Talolle klo 15. Lähdetään yhdessä kohti Laajasaloa klo 15:30, tartutaan tuumasta toimeen ja tehdään Kesäkodista sekä sen ympäristöstä siisti ja viihtyisä paikka kaikille kävijöille. Talkoolaisille tarjotaan paikan päällä juomaa ja pientä purtavaa. Talkoiden päätyttyä paluu työntekijämme kanssa Poikien Talolle Vallilaan.
 
Voit saapua Kalliolan Kesäkodille myös omatoimisesti. Kalliolan Kesäkoti sijaitsee Laajasalossa, osoitteessa Mankelipolku 8. Laajasalon ala-asteen kulmasta käännytään Holmanmoision polulle, jonka kautta päästään Mankelipolulle. Herttoniemen metroasemalta bussit 88 ja 89.
Lisätietoa Marshilta: [email protected], p. 040 177 9622
 
SexInfo -seksuaalineuvonta klo 15:00–18:00
SexInfo-vastaanotolla voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa kaikenlaisista seksiin, seksuaalisuuteen, parisuhteisiin ja ulkonäköön liittyvistä kysymyksistä.
Lisätietoa Tommilta: [email protected], p. 040 779 9582
 
 
Tiistai 17.5.
Intercultural Evening klo 15:00–20:00
Intercultural Evening on syksyllä 2015 alkunsa saanut, kulttuurienvälisiin kohtaamisiin tarkoitettu yhteisötoiminnan muoto. Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–28-vuotiaat pojat ja nuoret miehet. Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten dialogista kanssakäymistä, vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa sekä lisätä osallisuuden kokemuksia nuorten itsensä tuottamien pienprojektien muodossa.
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549
 
 
Keskiviikko 18.5.
Poikien Talon kevätjuhlat: yhteisötoiminta 10–28-vuotiaille klo 15:00–19:00
Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia. Poikien Talolla vietetään kevätjuhlia yhteisötoiminnan jäädessä kesätauolle. Luvassa elävää musiikkia Talon bändin esittämänä, monipuolista juhlaohjelmaa ja pientä purtavaa!
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549
 
 
Torstai 19.5.
Kahvia ja kohtaamisia klo 13:00–16:00
Kahvia ja kohtaamisia -iltapäivähetki on kävijöidemme järjestämää toimintaa. Mahdollisuus tulla viettämään aikaa turvallisissa ja rennoissa fiiliksissä joka torstai.
 
Homework Club - Läksykerho klo 15:00–17:00
Haluatko oppia suomen kieltä turvallisessa ympäristössä, käydä läpi kysymyksiäsi kieleen liittyen ja käyttää suomen kieltä toisten nuorten kanssa? Haluatko olla tukemassa muita nuoria kielen oppimisessa ja viettää mukavaa aikaa yhdessä? Tervetuloa mukaan Poikien Talon Läksyklubiin torstaisin kello 15:00–17:00. Tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa.
Lisätietoa Marshilta: [email protected], p. 040 177 9622
 
Liikkeelle! -ryhmä klo 16:00–18:00
Oletko 13–17-vuotias poika? Haluaisitko kokeilla ja saada jotain lisää omaan elämääsi mutta lähteminen tai aloittaminen on vaikeaa? Liikkeelle! -ryhmässä, toisistamme voimaa saaden, lähdetään tutustumaan erilaisiin asioihin liikunnan muodossa. Tarjolla hieman välipalaa ennen liikkeelle lähtöä. Saavu Poikien Talolle klo 16 mennessä!
Lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466.
 
 
Perjantai 20.5.
Poikien Talon lautapeli-ilta klo 15:00–20:00
Poikien Talolla laskeudutaan lempeästi viikonloppuun ja pelataan lautapelejä perjantaisin klo 15:00–20:00. Kokkaamme yhdessä pientä naposteltavaa ja vietämme mukavaa iltaa pelaillen lautapelejä turvallisessa ympäristössä.
Lisätietoa Poikien Talolta: [email protected], p. 040 775 1548
 
 
Lauantai 21.5.
Kalliolan Nuorten Kettuklubi Vol. 1
Klo 17 –22 Suvilahden Oranssi-klubilla (Kaasutehtaankatu 1, Rakennus 1)
Alppipuiston perinteinen Kalliola Rock pitää tänä vuonna taukoa, mutta ensi lauantaina järjestetään sen sijaan ensimmäinen Kalliolan Nuorten Kettuklubi! Luvassa nuorten tuottamaa ohjelmaa: musiikkia, tanssia, DJ-settejä ja paljon muuta. Poikien Talo on luonnollisesti mukana ja vastaa tänä vuonna myös ruokatarjoilusta Ravintolapäivän merkeissä. Illan esiintyjinä Poikien Talon bändin lisäksi Bizzyiam, Tyttöjen Talon rapryhmä, AK, Kattikopla ja Track Factory.
Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja se on suunnattu yli 13-vuotiaille.
Lisätietoa: www.facebook.com/kettuklubi / [email protected], 040 775 1549