Kesätoiminta starttaa. Viikon 23 ohjelma.

Se on kesä! Alla kootusti, mitä kaikkea kivaa Poikien Talolla tapahtuu tällä viikolla. Tervetuloa mukaan.

Maanantai 6.6.

 

Fillaripaja klo 13-16

 

Korjaamme ja huollamme fillareita talolla ja suunnittelemme pyöräretkeä ensi viikon maanantaille. Mahdollisesti käymme myös ajamassa pienen kahvilenkin. Lisätietoa ja ilmoittautumiset [email protected] 040-177 9622

 

”Sex-Info” matalankynnyksen seksuaalineuvonta klo 13-15

 

Seksuaalisuus ei ole mikään tabu. Poikien Talon SexInfo-vastaanotolla (10-28-vuotiaille) voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa luottamuksellisesti kaikenlaisista seksuaalisuuteen, sukupuoleen, parisuhteisiin, ulkonäköön ja seksiin liittyvistä teemoista myös kesällä. Meiltä saat myös maksuttomia kondomeja ja sinulla on lisäksi mahdollisuus maksuttomaan klamydia- ja tippuritestiin. Kesäaikaan SexInfo maanantaisin klo 13-15 tai varaamalla henkilökohtaisen ajan s-postilla: [email protected] tai [email protected]

 

 

Tiistai 7.6. klo 12-16

 

Retki pelaamaan Frsibeegolfia Siltamäkeen. Näemme Poikien Talolla klo 12. Voit tulla talolle jo klo 11, jolloin käymme yhdessä läpi, miten kevät on talolla sujunut ja mitä uutta voisimme suunnitella syksyyn. Tervetuloa kertomaan arvokas näkemyksesi kevään toiminnasta. Tarjoamme jutustelun ohella jäätelöt!

Kysy lisää Tatulta [email protected], 050 317 2776 tai Marshilta [email protected] 040-177 9622

 

 

Keskiviikkona lähdetään Lappiin!

 

Teemme 8-16.6. perinteeksi muodostuneen vaelluksen lappiin yhdessä Luotsi-toiminnan ja Boosti-hankkeen kanssa. Luvassa on suuria elämyksiä ja jylhää luontoa Pallastunturin maastoissa. Vaellusporukka on tällä hetkellä kasassa ja emme valitettavasti pysty ottamaan mukaan uusia poikia.

 

 

Torstai 9.6. klo 12-16

 

Torstaina on luvassa pihapelejä ja letkeätä yhdessäoloa lähipuistoissa. Tarjolla pientä evästä ja sateella olemme sisällä talolla. Lisätietoa Johanilta; [email protected] 040 775 7466

 

 

Poikien Talolla on mahdollisuus myös yksilöllisiin tapaamisiin kesän aikana, jos tuntuu siltä, että sinulla olisi tarvetta keskusteluun ja jakaa fiiliksiä. Laita meille viestiä [email protected], niin katsotaan sopivaa aikaa. tapaamiselle.