Kiitos kesäkuun kesästä! Mutta mitä seuraavaksi?

Heinäkuu

Poikien Talon toimintaa järjestetään heinäkuussa Kalliolan Kesäkodilla Laajasalossa yhdessä muiden Kalliolan nuoret ry:n toimintayksiköiden kanssa. Kesäkoti on avoinna heinäkuun jokainen tiistai ja torstai klo 12.00-18.00. Poikien Talolta järjestetään yhteislähtö molempina viikonpäivinä. Mikäli haluat kulkea yhdessä kesäkodille, saavuthan Poikien Talolle tasan klo 12.00. Voit tulla Kesäkodille myös itsenäisesti. Lisätietoa nettisivujemme kesätoiminta-osiossa ja sähköpostitse: [email protected].

Elokuu

Elokuun alussa Poikien Talon tyypit vielä lomailevat, pysähtyvät ja pohtivat syksyisiä tuulia. Voit kuitenkin aina olla yhteydessä meihin sähköpostitse nettisivujemme ota yhteyttä-osion kautta tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Toiminta jatkuu jälleen viikolla 35. Tarkempaa tietoa syksystä kerromme elokuun koittaessa!