Kiitos kesäkuun kesästä! Mutta mitä seuraavaksi?

Heinäkuu

Poikien Talon toimintaa järjestetään heinäkuussa Kalliolan Kesäkodilla Laajasalossa yhdessä muiden Kalliolan nuoret ry:n toimintayksiköiden kanssa. Kesäkoti on avoinna heinäkuun jokainen tiistai ja torstai klo 12.00-18.00. Kesäkoti sijaitsee osoitteessa Mankelipolku 8. (Laajasalon ala-asteen kulmasta käännytään Holmanmoision polulle, jonka kautta päästään Mankelipolulle.) Herttoniemen metroasemalta bussit 88 ja 89. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tiistaisin ja torstaisin kesäkodille voi ottaa yhteyttä numeroon 050 9111 370 klo 12.00-18.00 välisenä aikana.

Poikien Talolta järjestetään yhteislähtö molempina viikonpäivinä. Mikäli haluat kulkea yhdessä kesäkodille, saavuthan Poikien Talolle tasan klo 12.00. Voit tulla Kesäkodille myös itsenäisesti. Lisätietoa nettisivujemme kesätoiminta-osiossa ja sähköpostitse: [email protected].

Elokuu

Elokuun alussa Poikien Talon tyypit vielä lomailevat, pysähtyvät ja pohtivat syksyisiä tuulia. Voit kuitenkin aina olla yhteydessä meihin sähköpostitse nettisivujemme ota yhteyttä-osion kautta tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]
 

Toiminta jatkuu jälleen viikolla 35. Tarkempaa tietoa syksystä kerromme elokuun koittaessa.