Poikien Talon perustoiminnot käynnistyvät viikolla 35

Kalliolan Nuorten yhteinen kesätoiminta Kesäkodilla on saatu tältä vuodelta onnellisesti päätökseen. Toiminta oli entistä suositumpaa ja kesäkodilla koettiin monia hienoja hetkiä. Kiitos vielä kaikille kesäkodin kävijöille unohtumattomista kesämuistoista! Poikien Talolla hengähdetään hetki ennen kuin syksyn toiminta käynnistyy ja seuraavien viikkojen aikana talolla on toimintaa sovittujen ryhmien kanssa, yksilötapaamisia, suunnittelua ja valmistautumista syksyyn.

Perustoiminnat starttaavat elokuun lopussa viikolla 35, joten tervetuloa taas silloin talolle. Jos mielessä on jotakin ja haluat tulla elokuussa käymään yksilötapaamiselle, niin laita meille s-postia poikientalo@poikientalo.fi Myös uudet kävijät ovat tervetulleita tutustumaan ja kuulemaan toiminnasta, rohkeasti siis viestiä tulemaan!