Poikien Talon aikataulu 31.10.–4.11.

"I remember Halloween", muistelee Misfits legendaarisessa kappaleessaan. Takaamme, että Poikien Talon maanantaina vietettävistä Halloween-juhlista tulee yhtä unohtumaton kokemus. Saavu siis viettämään viikon järkyttävintä iltaa, syömään äärimmäisen karmivaa ruokaa ja ratkaisemaan illan jännittävimmän asun mysteeri!

Muuten vietämme marraskuun vaihdetta vähemmän järkyttävissä merkeissä kun kaikki toimintamuotomme palaavat tuttuihin ja turvallisiin aukioloaikoihinsa kehittämisviikon poikkeusaikataulun jälkeen. Huomaathan myös, että perjantain 4.11. lautapeli-illassa on tällä kerralla täysin avoimet ovet ja jokaiselle tekemistä ja pelattavaa.

 

Maanantai 31.10.
Avoimen yhteisötoiminnan Halloween-special: Kauhujen Talo klo 15:00–19:00

Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia. Lokakuun viimeisenä iltana vietämme Halloweenia, syömme äärimmäisen karmivaa ruokaa (myös kasvisvaihtoehto) ja sytytämme kurpitsalyhdyt kuistillemme. Luvassa myös Halloween-asukilpailu! Pukeudu siis vapaavalintaisesti ja omaa rikasta mielikuvitustasi käyttäen!
Lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466
 
SexInfo -seksuaalineuvonta klo 15:00–18:00
SexInfo-vastaanotolla voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa kaikenlaisista seksiin, seksuaalisuuteen, parisuhteisiin ja ulkonäköön liittyvistä kysymyksistä.
Ajanvaraus ja lisätietoa Tommilta: [email protected], p. 040 779 9582
 
Tiistai 1.11.
Intercultural Evening klo 15:00–20:00

Poikien Talon Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–29-vuotiaat pojat ja nuoret miehet.
 
Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten miesten kanssakäymistä, lisätä osallisuuden kokemuksia ja vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tuemme kävijöitämme oman identiteetin rakentamisessa ja uusien ystävyyssuhteiden luomisessa.
 
Ensimmäisten kahden tunnin aikana voit harjoitella suomen kieltä sitä äidinkielenään puhuvien kävijöiden ja työntekijöiden kanssa, kerrata kielikursseilla käytyjä harjoituksia, sanastoa ja kielioppia sekä tutustua Suomeen ja paikalliseen elämään liittyviin kysymyksiin. Vastavuoroisesti voit opettaa oman äidinkielesi alkeita syntysuomalaisille nuorille. Kerran kuussa vierailemme kävijöitämme kiinnostavissa paikoissa, tutustumme uusiin urheilulajeihin ja nautimme taiteen antimista Helsingin keskeisissä kulttuurikohteissa. Toisinaan teemme ruokaa yhdessä ja toteutamme vuodenaikaan sopivia taidelähtöisiä projekteja.

Tänä tiistaina teemme retken Linnanmäen Valoviikoille. Suomen kielen opiskelua ensin Poikien Talolla klo 15-17, ja lähtö kohti Linnanmäkeä noin klo 18.
Lisätietoa Kimmolta: [email protected],  p. 040 775 1549
 
Keskiviikko 2.11.
Yhteisötoiminta 10–28-vuotiaille klo 15:00–19:00

Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549
 
SexInfo -seksuaalineuvonta klo 15:00–18:00
SexInfo-vastaanotolla voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa kaikenlaisista seksiin, seksuaalisuuteen, parisuhteisiin ja ulkonäköön liittyvistä kysymyksistä.
Ajanvaraus ja lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466.
 
Torstai 3.11.

Liikkeelle! -ryhmä klo 16:00–18:00

Oletko 13–17-vuotias poika? Haluaisitko kokeilla ja saada jotain lisää omaan elämääsi mutta lähteminen tai aloittaminen on vaikeaa? Liikkeelle! -ryhmässä, toisistamme voimaa saaden, lähdetään tutustumaan erilaisiin asioihin liikunnan muodossa. Tarjolla hieman välipalaa ennen liikkeelle lähtöä. Saavu Poikien Talolle klo 16 mennessä!
Lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466.
 
Perjantai 4.11.
Poikien Talon lautapeli-ilta klo 15:00–20:00

Poikien Talolla laskeudutaan lempeästi viikonloppuun ja pelataan lautapelejä perjantaisin klo 15:00–20:00. Kokkaamme yhdessä pientä naposteltavaa ja vietämme mukavaa iltaa pelaillen lautapelejä turvallisessa ympäristössä. Huom.! Tällä viikolla lautapelejä pelataan suljetussa ryhmässä. Seuraava kaikille avoin lautapeli-ilta järjestetään perjantaina 4.11.
Lisätietoa Poikien Talolta: [email protected], p. 040 775 1748