Poikien Talon aikataulu 21.–25.11.

Maanantai 21.11.
Yhteisötoiminta 15–28-vuotiaille klo 15:00–19:00

Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.
Lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466
 
SexInfo -seksuaalineuvonta klo 15:00–18:00
SexInfo-vastaanotolla voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa kaikenlaisista seksiin, seksuaalisuuteen, parisuhteisiin ja ulkonäköön liittyvistä kysymyksistä.
Ajanvaraus ja lisätietoa Tommilta: [email protected], p. 040 779 9582
 
Tiistai 22.11.
Intercultural Evening klo 15:00–20:00

Poikien Talon Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–29-vuotiaat pojat ja nuoret miehet.
 
Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten miesten kanssakäymistä, lisätä osallisuuden kokemuksia ja vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tuemme kävijöitämme oman identiteetin rakentamisessa ja uusien ystävyyssuhteiden luomisessa.
 
Ensimmäisten kahden tunnin aikana voit harjoitella suomen kieltä sitä äidinkielenään puhuvien kävijöiden ja työntekijöiden kanssa, kerrata kielikursseilla käytyjä harjoituksia, sanastoa ja kielioppia sekä tutustua Suomeen ja paikalliseen elämään liittyviin kysymyksiin. Vastavuoroisesti voit opettaa oman äidinkielesi alkeita syntysuomalaisille nuorille. Kerran kuussa vierailemme kävijöitämme kiinnostavissa paikoissa, tutustumme uusiin urheilulajeihin ja nautimme taiteen antimista Helsingin keskeisissä kulttuurikohteissa. Toisinaan teemme ruokaa yhdessä ja toteutamme vuodenaikaan sopivia taidelähtöisiä projekteja.
Lisätietoa Kimmolta: [email protected],  p. 040 775 1549
 
Keskiviikko 23.11.
Yhteisötoiminta 10–28-vuotiaille klo 15:00–19:00

Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, yhdessä jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia. Tänä keskiviikkona tutustumme animeen ja mangaan kävijöidemme esittelemänä!
Lisätietoa Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549
 
SexInfo -seksuaalineuvonta klo 15:00–18:00
SexInfo-vastaanotolla voit jutella Poikien Talon työntekijän kanssa kaikenlaisista seksiin, seksuaalisuuteen, parisuhteisiin ja ulkonäköön liittyvistä kysymyksistä.
Ajanvaraus ja lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466.
 
Torstai 24.11.
Liikkeelle! -ryhmä klo 16:00–18:00
Oletko 13–17-vuotias poika? Haluaisitko kokeilla ja saada jotain lisää omaan elämääsi mutta lähteminen tai aloittaminen on vaikeaa? Liikkeelle! -ryhmässä, toisistamme voimaa saaden, lähdetään tutustumaan erilaisiin asioihin liikunnan muodossa. Tarjolla hieman välipalaa ennen liikkeelle lähtöä. Saavu Poikien Talolle klo 16 mennessä!
Lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466.
 
Perjantai 25.11.
Ammattilaisten Avoimet Ovet klo 12:00–15:00
Poikien Talon ovet avautuvat jälleen ammattilaisille, opiskelijoille ja muille toiminnasta kiinnostuneille! Piipahda luonamme perjantaina 25. marraskuuta klo 12-15 ja tule kuulemaan, millaista työtä teemme ja millaisia projekteja meillä on vireillä. Suunnitellaan yhdessä tulevaa yhteistyötä, vaihdetaan ajatuksia ja juodaan siinä sivussa kuppi kuumaa.
 
Poikien Talo sijaitsee Helsingin Vallilassa, idyllisen Apinalinnan korttelin kivijalassa. Käyntiosoitteemme on Kangasalantie 11. Perille pääsee esimerkiksi raitiovaunuilla 6,8,7 ja 1 sekä lukuisilla bussiyhteyksillä. Ilmoittautumiset ja lisätietoja: [email protected]
 
Poikien Talon lautapeli-ilta klo 15:00–20:00
Poikien Talolla laskeudutaan lempeästi viikonloppuun ja pelataan lautapelejä perjantaisin klo 15:00–20:00. Kokkaamme yhdessä pientä naposteltavaa ja vietämme mukavaa iltaa pelaillen lautapelejä turvallisessa ympäristössä. Huom.! Tällä viikolla lautapelejä pelataan suljetussa ryhmässä. Seuraava kaikille avoin lautapeli-ilta järjestetään perjantaina 2.12.
Lisätietoa Poikien Talolta: [email protected], p. 040 775 1748