Poikien Talo muuttaa!

Poikien Talon nykyisissä toimitiloissa käynnistyy tammikuussa putkiremontti ja tämän johdosta tulemme muuttamaan kokonaan uusiin ja isompiin toimitiloihin nuorten toimintakeskus Happeen (Sörnäisten rantatie 31). Poikien Talo tulee saamaan omat tilat Hapesta ja säilyttämään oman luonteensa ja toiminta-ajatuksen myös tulevaisuudessa. Toivomme, että muutto uuteen ympäristöön tulee myös avaamaan Poikien Talon kävijöille uusia mahdollisuuksia.  

Ikävä kyllä Hapessa on käynnissä remontti, jonka viivästymisen takia emme pääse uusiin tiloihin heti vuoden alussa. Tammi-helmikuun tulemme toimimaan väistötiloissa Kalliolan setlementtitalolla osoitteessa Sturenkatu 11. Tämä turvaa jatkuvuuden niin yksilötapaamisien kuin ryhmätoimintamme osalta. Emme kuitenkaan pysty käynnistämään toimintaamme täydellä teholla vuoden alusta ja tästä kaikesta johtuen emme myöskään järjestä avointa toimintaa joululoman aikana.

Tiedotamme tarkemmin toiminnan käynnistymisestä ja muutosta tammikuun alkupuolella. Meille voi lähettää s-postia osoitteeseen poikientalo@poikientalo.fi ja kotisivuiltamme löydät työntekijöidemme tarkemmat yhteystiedot, mikäli haluat sopia tapaamista tai tiedustella muuten toiminnastamme. Nähdään siis tammi-helmikuussa Sturenkadulla ja maaliskuusta alkaen Hapessa.

 

Oikein rauhallista joulun aikaa kaikille,

rakkaudella Poikien Talon väki

 

Lisätietoa;

Kalle Laanterä

040-775 1748

kalle.laantera@poikientalo.fi