Liikkeelle -ryhmä torstaisin klo 16–18

Poikien Talon toiminnoista käynnistyy tänä vuonna ensimmäisenä torstaisin järjestettävä Liikkeelle!-ryhmä.
 
Oletko 13–17-vuotias poika? Haluaisitko kokeilla ja saada jotain lisää omaan elämääsi, mutta lähteminen tai aloittaminen on vaikeaa? Liikkeelle! -ryhmässä, toisistamme voimaa saaden, lähdetään tutustumaan erilaisiin asioihin liikunnan muodossa joka torstai klo 16–18. Ryhmän ohjelma vaihtelee viikoittain ja osallistujien toiveiden mukaan. Ohjelmassa ja lajivalinnoissa keskitytään omalla tahdilla etenemiseen ja kokemuksellisuuteen kilpailuhengen ja suorituskeskeisyyden sijaan. Toiminta on maksutonta. 
 
Liikkeelle lähdetään torstaisin 12.1. alkaen Kalliolan Setlementtitalon (Sturenkatu 11, 00510 Helsinki) aulasta klo 16.
Lisätietoa Johanilta: johan.pirttikangas@poikientalo.fi, p. 040 775 7466.