Poikien Talon toimintaa hiihtolomaviikolla 20.2-24.2.

Hiihtolomaviikko on toiminnan osalta Poikien Talon viimeinen viikko Kalliolan Setlementtitalolla. Tämän jälkeen yhteisötoiminta on kaksi viikkoa tauolla muuton takia. Muut ryhmät ja yksilötapaamiset tiedotetaan ja sovitaan erikseen. Mutta tulevalla viikolla on vielä luvassa vaikka mitä mielenkiintoista ohjelmaa!

 

Maanantai 20.2.

Our Monday Adventures 15:00–19:00

Maanantaisin helmikuun loppuun saakka järjestettävä Our Monday Adventrues on uusi, tilapäinen Poikien Talon toimintamuoto. Matalan kynnyksellä periaatteella toteutettavan ryhmätoiminnan sisällöstä päättävät osallistujat itse. Edellisinä maanantaina on vierailtu yhdessä muun muassa Tropicarion matelija- ja käärmetalossa ja Helsingin eri nähtävyyksissä.

 

Tavataan Poikien Talolla klo 15, lähdetään matkaan klo 16 ja perille palataan viimeistään klo 19. Toivomme ilmoittautumista etukäteen, sillä paikkoja on jokaisella kerralla rajoitetusti. Seuraavan viikon ohjelma julkistetaan nettisivullamme jälleen ensi perjantaina.

 

Lisätietoja Marshilta ([email protected], p. 040 177 9622) ja Vililtä ([email protected], p. 046 8507590).

 

Our Monday Adventures is a new temporary activity being offered here, at Poikien Talo. This low-threshold program has been built by the participants as they have suggested different activities, or adventures we could do together every Monday. Past examples include going bowling, visiting the Tropicario reptile zoo and our past Monday’s city tour where we walked to different interesting places around Helsinki.

 

Reserving a spot through text, phone call or email is required as spots are limited. The next week’s adventure will be announced on Friday afternoons via our Facebook page.

 

Meeting Time on Mondays: 15:00

Departure Time: 16:00

Ending Time: 17:00-19:00 depending on the activity.

Meeting place: Kalliola Setlementitalo (Sturenkatu 11, Helsinki)

If you are interested in joining please feel free to contact Marsh Cooper, p. 0401779622 ([email protected]) or Vili Saarnio, p. 046 8507590 ([email protected]).

 

Tiistai 21.2.
 

Intercultural Evening klo 15:00–19:00
Poikien Talon Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–29-vuotiaat pojat ja nuoret miehet.
 
Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten miesten kanssakäymistä, lisätä osallisuuden kokemuksia ja vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tuemme kävijöitämme oman identiteetin rakentamisessa ja uusien ystävyyssuhteiden luomisessa.
 
Ensimmäisten kahden tunnin aikana voit harjoitella suomen kieltä sitä äidinkielenään puhuvien kävijöiden ja työntekijöiden kanssa, kerrata kielikursseilla käytyjä harjoituksia, sanastoa ja kielioppia sekä tutustua Suomeen ja paikalliseen elämään liittyviin kysymyksiin. Vastavuoroisesti voit opettaa oman äidinkielesi alkeita syntysuomalaisille nuorille. Kerran kuussa vierailemme kävijöitämme kiinnostavissa paikoissa, tutustumme uusiin urheilulajeihin ja nautimme taiteen antimista Helsingin keskeisissä kulttuurikohteissa. Toisinaan teemme ruokaa yhdessä ja toteutamme vuodenaikaan sopivia taidelähtöisiä projekteja.
 
Lisätietoa Kimmolta: [email protected],  p. 040 775 1549
 

Keskiviikko 22.2.
 

Yhteisötoiminta 10-28-vuotiaille klo 15:00–19:00
Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, rentoa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.
 
Lisätietoja Kimmolta: [email protected], p. 040 775 1549
 

 
Torstai 23.2.

 

Liikkeelle! –ryhmä GOES REAKTORI  klo 16:00–18:00
Oletko 13–17-vuotias poika? Haluaisitko kokeilla ja saada jotain lisää omaan elämääsi, mutta lähteminen tai aloittaminen on vaikeaa? Liikkeelle! -ryhmässä, toisistamme voimaa saaden, lähdetään tutustumaan erilaisiin asioihin liikunnan muodossa joka torstai klo 16-18.

Hiihtolomaviikolla Liikkeelle!-ryhmä tutustuu Suomen suurimpaan Nuorisotaloon, eli nuorisoasiainkeskuksen Reaktori-tapahtumaan Messukeskuksessa.

 
Lisätietoa Johanilta: [email protected], p. 040 775 7466

 

Reaktori Ke 22.2 -Pe 24.2 klo 13-20

Hiihtolomaviikon suurin nuorisotapahtuma Reaktori järjestetään 22.–24.2.2017 Messukeskuksessa. Reaktori on auki keskiviikosta perjantaihin klo 13–20. Päätösbileet jorataan Gloriassa lauantaina 25.2. klo 18 alkaen. Reaktori tarjoaa talvilomaansa kaupungissa viettäville nuorille hurjasti tekemistä ja toimintaa. Voit kokeilla uusia juttuja vauhdikkaista liikuntalajeista kädentaitoihin ja kiinnostaviin työpajoihin. Poikien Talon taustaorganisaatio Kalliolan Nuoret on mukana tapahtumassa joka päivä ja sinulla on mahdollisuus törmätä myös Poikien Talon porukoihin Reaktorissa. Reaktoriin on vapaa pääsy!

Lisätietoja; http://reaktori2017.munstadi.fi/

 

Perjantai 24.2.

“Men not Lonely” pop up-tapahtuma klo 13-17 Kalliolan Setlementtitalo (Sturenkatu 11)

 

Matin päivänä pe 24.2. on Kalliolan Setlementtitalolla pojille ja miehille suunnattu kansalaistoiminnan pop up-tapahtuma Men not Lonely. Toiminnallisessa iltapäivässä on luvassa hyvää seuraa ja mielekästä seuraa lämpimässä hengessä. Lisätietoja tapahtuman FB-sivuilta;

https://www.facebook.com/events/1746034092381297/

--------------

Poikien Talo on muuttanut tammi- ja helmikuun ajaksi Kalliolan Setlementtitalolle (Sturenkatu 11), missä järjestämme toimintaamme maaliskuun vaihteessa tapahtuvaan seuraavaan muuttoomme saakka. Muuttuneesta sijainnistamme huolimatta Poikien Talo pysyy uskollisena kävijöilleen ja vaalii talon säilymistä turvallisena ja syrjinnästä vapaana paikkana, jossa jokaisella pojalla, miehellä ja sellaiseksi itsensä kokevalla on lupa olla oma itsensä. Kaikissa ryhmissämme on läsnä ohjaajia, joiden puoleen voi kääntyä ja joiden kanssa viettää aikaa.
 
Älä pelkää, jos väliaikainen sijaintimme tuntuu ympäristönä vieraalta! Alapuolelta löydät ohjeet Poikien Talolle saapumiseen, minkä lisäksi voit soittaa kunkin ryhmän yhteyshenkilönä toimivalle ohjaajalle.
 
1. Tule Kalliolan Setlementtitalolle (Sturenkatu 11). Lähimmät bussipysäkkimme ovat Porvoonkatu ja Diakoniapuisto. Raitiovaunuista 1, 3 ja 8 saapuvat muutaman korttelin päähän.
2. Astu rohkeasti Setlementtitalon pääovista sisään. Pääoven tunnistat Poikien Talon kyltistä.
3. Aulassa näet Poikien Talon roll-up-mainoksen ja sen vieressä rappuset. Kävele rappuset alakertaan.
4. Astu sisään, vaihda kuulumiset tuttujen Poikien Talon tyyppien kanssa ja nauti olostasi.