Poikien Talon viikko-ohjelma 22.–26.5.

Tervetuloa Poikien Talolle jälleen maanantaina!
 
Alkavalla viikolla vietetään kevään viimeistä kertaa maanantain ja keskiviikon yhteisötoimintaa. Tiistai-illan Intercultural Evening -toiminta jatkuu tiistaihin 30.5. saakka. Tiistaina 6.6. alkaa Poikien Talon kesätoiminta, jota järjestetään kesäkuun ajan tiistaisin ja torstaisin klo 12–16 pääsääntöisesti omissa tiloissamme Sörnäisten rantatiellä. Heinäkuussa siirrymme Kalliolan kesäkodille Laajasaloon, jonne lähdetään tiistaisin ja torstaisin yhdessä Poikien Talolta. Ilmoitamme ohjelmasta ja aikataulusta vielä ennen kesäkuun vaihdetta!
 
Maanantain 22.5. yhteisötoiminnassa tehdään klo 16 alkaen retki Laajasalossa sijaitsevalle Kalliolan kesäkodille, jossa odottavat kunnostustalkoot. Tiistai 23.5. Intercultural Evening-toiminnassa jalkaudutaan illan päätteeksi ulkosalle. Keskiviikon yhteisötoiminnassa vietetään kevätjuhlia. Helatorstaina ovemme ovat suljettuina.
 
Sijaitsemme nykyään Sörnäisten ja Kalasataman välimaastossa osoitteessa Sörnäisten rantatie 31 A. Nuorten toimintakeskus Hapen tiloissa ja tien toisella puolella Suvilahden Kattilahalli. Rakennuksessa on käynnissä julkisivuremontti ja sisäänkäyntimme on vielä hetken muovipressun peitossa. Saapuessasi oikeaan osoitteeseen soita alaovella summeria, odota oven avautumista ja kulje portaita 2. kerrokseen tai käytä hissiä.
 
Löydät käynnissä olevien ja käynnistyvien toimintamuotojemme tarkemmat kuvaukset ja vastuuohjaajien yhteystiedot alapuolelta.
 
Maanantai 22.5.
Yhteisötoiminta 15–28-vuotiaille klo 15:00–19:00

Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, rentoa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.
 
Lisätietoja Marshilta: [email protected], p. 040 177 9622
 
Seksuaalineuvonnan pop-in -vastaanotto klo 16:00–17:00
Tule juttelemaan seksuaalisuuteen, seksiin, seurusteluun ja sukupuoleen liittyvistä kysymyksistä ja kokemuksista, jotka voivat mietityttää, jännittää, pelottaa, kiinnostaa tai hämmentää. Vastaanotolle voit tulla aikaa varaamatta, palvelu on luottamuksellista ja halutessasi voit asioida nimettömästi. Jos haluat kuitenkin varata ajan se onnistuu kätevästi sähköpostilla [email protected]
 
Tiistai 23.5.
Intercultural Evening klo 15:00–19:00

Poikien Talon Intercultural Evening -toimintaan ovat tervetulleita maahan muuttaneet, kaksikulttuurisissa perheissä kasvaneet sekä syntysuomalaiset 13–28-vuotiaat pojat ja nuoret miehet.
 
Toiminnan tarkoituksena on edistää erilaisista kulttuurisista lähtökohdista ja lähtömaista tulevien nuorten miesten kanssakäymistä, lisätä osallisuuden kokemuksia ja vahvistaa vuorovaikutustaitoja erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Tuemme kävijöitämme oman identiteetin rakentamisessa ja uusien ystävyyssuhteiden luomisessa.
 
Ensimmäisten kahden tunnin aikana voit harjoitella suomen kieltä sitä äidinkielenään puhuvien kävijöiden ja työntekijöiden kanssa, kerrata kielikursseilla käytyjä harjoituksia, sanastoa ja kielioppia sekä tutustua Suomeen ja paikalliseen elämään liittyviin kysymyksiin. Vastavuoroisesti voit opettaa oman äidinkielesi alkeita syntysuomalaisille nuorille. Kerran kuussa vierailemme kävijöitämme kiinnostavissa paikoissa, tutustumme uusiin urheilulajeihin ja nautimme taiteen antimista Helsingin keskeisissä kulttuurikohteissa. Toisinaan teemme ruokaa yhdessä ja toteutamme vuodenaikaan sopivia taidelähtöisiä projekteja.
 
Lisätietoa Kimmolta: [email protected],  p. 040 775 1549
 
Keskiviikko 24.5.
Yhteisötoiminta 10–28-vuotiaille klo 15:00–19:00

Yhteisötoiminta on kävijöille avointa, rentoa, yhteisöllistä ja osallisuuteen perustuvaa toimintaa. Keskeistä on erityisesti yhdessä tekeminen, jakaminen, vertaiskokemukset sekä läsnä olevat, turvalliset ja luotettavat aikuiset. Yhteisöllisessä toiminnassa huomioidaan jokaisen yksilölliset tarpeet osana yhteisöllistä toimintaa ja sen mahdollisuuksia.
 
Lisätietoja Marshilta: [email protected], p. 040 177 9622
 
Torstai 25.5.
Helatorstai. Poikien Talo suljettuna.