Juhannusviikon aikataulut

Kesä ja valo! Juhannusviikko alkoi iloisella yllätyksellä, kun toimintakeskus Hapen julkisivua peittäneet pressut on otettu pois ja Poikien Talon uuteen tilaan saadaan vihdoin luonnon valoa. Tällä viikolla meillä on vielä torstaihin asti toimintaa, jonka jälkeen rauhoitumme juhannuksen viettoon.

Ps. yksilötapaamiset ja seksuaalineuvonta ajat kesän ajan s-postilla [email protected]

 

Tiistaina 20.6.

Katutaidetyöpaja. Talolla on ovet auki klo 12 ja klo 14 saamme nauttia Supafly:n vetämästä katutaidetyöpajasta. Tervetuloa mukaan. Vastuuohjaaja Johan Pirttikangas; 040 775 7466

 

Keskiviikkona 21.6.

12-15 Safe Stadi toimintaa Poikien Talolla. Safe Stadi-hankeen puitteissa tarjolla mielekästä kesätekemistä. Haluatko tutustua uusiin kavereihin ja tehdä yhdessä hyviä juttuja? Toiminta on suunnattu maahanmuuttajanuorille, mutta avoinna kaikille. Tervetuloa mukaan. Vastuuohjaaja Vili Saarnio

 

 

Torstaina 22.6.

Kesähengailua klo 12-16. Torstaisin on Poikien Talolla vapaamuotoisempaa yhdessä olemista ja mielekästä tekemistä turvallisessa seurassa. Hyvällä säällä lähdemme lähialueen puistoihin viettämään aikaa pihapelien ja yhdessäolon merkeissä. Sadesäällä olemme talolla. Tapaamme talolla klo 12. Ilmoittautumiset ja infoa [email protected] Ohjaajina Kimmo ja Kalle.