Kesäkuun ensimmäisen viikon aikataulut!

Kesä on täällä ja tällä viikolla Poikien Talolla on ohjelmassa vaikka mitä mielenkiintoista ohjelmaa.

 

Tiistai 6.6.

Kesäkuussa tiistaisin ohjelmassa on retkiä ja työpajoja. Osaan retkistä ja työpajoista on rajattu määrä paikkoja, joten laita viestiä, jos olet tulossa. Näemme aina talolla klo 12. Ilmoittautumiset [email protected] tai mainitulle vastuuohjaajalleMukityöpaja Poikien Talolla. Teemme grafiikkaa kahvikuppeihin suunnittelija Piia Kedon opastuksella. Tätä ei kannata missata! Työpajaan rajattu määrä paikkoja, joten kysy viestillä tai soittamalla, onko paikkoja vielä jäljellä. Vastuuohjaaja Kimmo Saastamoinen; 040-775 1549

 

Torstai 8.6.

Kesähengailua.

Torstaisin on Poikien Talolla vapaamuotoisempaa yhdessä olemista ja mielekästä tekemistä turvallisessa seurassa. Hyvällä säällä lähdemme lähialueen puistoihin viettämään aikaa pihapelien ja yhdessäolon merkeissä. Sadesäällä olemme talolla. Tapaamme talolla klo 12. Ilmoittautumiset ja infoa [email protected] Tällä viikolla torstaina on työntekijöistä paikalla Lauri ja Olli.

 

Perjantai 9.6.

Aamuhölkkä klo 9-10:30.

Mikä olisi parempi tapa aloittaa kesäaamu kuin tulla Poikien Talolle klo 9, lähteä yhdessä kevyelle lenkille kävellen tai juosten ja nauttia päälle aamupuurot sekä kaffet ja teet. Tämän jälkeen päivä jatkuu mieli ja keho virkistyneenä. Aamuhölkkä on avoin kaikille!

 

#Ilmaise Itseäsi-työpaja klo 15:30-17:30

Työpajoissa käytetään soveltuvan teatterin menetelmiä ja liikunnallisia harjoituksia itseilmaisun vahvistamiseksi, vuorovaikutustilanteissa rohkaistumiseksi ja tunnelukkojen purkamiseksi. Tervetuloa kokeilemaan, vaikka kerran tai kaikille kolmelle sessiolle.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa [email protected] 040-1988208 tai Kimmolta 040-775 1549

 

Vaellus Lappiin 8-15.6.

Torstaina lähtee vaellusporukka Lappiin tarkaastamaan, kuinka vähäluminen kesäkuu pohjoisessa tänä vuonna on. Vaellus on täynnä, mutta jos sinulla on reissusta kysyttävää, niin ota yhteyttä Marshiin; 040-177 9622.