Kesätoiminta aikataulut ja yleistä infoa 12.6.-16.6.!

Sadesäästä huolimatta tällä viikolla monenlaista kesäohjelmaa Poikien Talolla. Vaellusryhmä on päässyt jo hyvään vauhtiin Kuusamon karhunkierroksella ja nauttivat tällä hetkellä auringonpaisteesta. Mutta Helsingissäkin on mielenkiintoisia juttuja luvassa, joista lisää alla.

ps. viime viikon mukityöpajan tuotokset noudettavissa talolta!

 

Tiistaina 13.6.

Saariretki Vartiosaareen. Näemme talolla klo 12 ja lähdemme yhdessä tutkimaaan mielenkiintoista Vartiosaarta. Retkelle on vielä tilaa, joten ilmoittaudu mukaan. Vastuuohjaaja Kimmo Saastamoinen; 040-775 1549, poikientalo@poikientalo.fi

 

 

Keskiviikkona 14.6.

12-15 Safe Stadi toimintaa Poikien Talolla. Safe Stadi-hankeen puitteissa tarjolla mielekästä kesätekemistä. Haluatko tutustua uusiin kavereihin ja tehdä yhdessä hyviä juttuja? Toiminta on suunnattu maahanmuuttajanuorille, mutta avoinna kaikille. Tervetuloa mukaan. Vastuuohjaaja Vili Saarnio

 

15:30-17:30 Ilmaise itseäsi-työpaja. Kesän kolmas ja viimeinen Ilmaise itseäsi-työpaja. Työpajoissa käytetään soveltuvan teatterin menetelmiä ja liikunnallisia harjoituksia itseilmaisun vahvistamiseksi, vuorovaikutustilanteissa rohkaistumiseksi ja tunnelukkojen purkamiseksi. Ilmoittautumiset ja lisätietoa leila.hellman-eronen@kalliola.fi 040-1988208 tai Kimmolta 040-775 1549

 

Torstaina 15.6.

Kesähengailua klo 12-16. Torstaisin on Poikien Talolla vapaamuotoisempaa yhdessä olemista ja mielekästä tekemistä turvallisessa seurassa. Hyvällä säällä lähdemme lähialueen puistoihin viettämään aikaa pihapelien ja yhdessäolon merkeissä. Sadesäällä olemme talolla. Tapaamme talolla klo 12. Ilmoittautumiset ja infoa poikientalo@poikientalo.fi Ohjaajina Kimmo ja Vili.

 

Perjantai 17.6.

Aamuhölkkä klo 9. Mikä olisi parempi tapa aloittaa kesäaamut kuin tulla Poikien Talolle klo 9, lähteä yhdessä kevyelle lenkille kävellen tai juosten ja nauttia päälle aamupuurot sekä kaffet ja teet. Tämän jälkeen päivä jatkuu mieli ja keho virkistyneenä. Aamuhölkkä on avoin kaikille!

 

Yksilötapaamiset ja seksuaalineuvonta ajanvarauksella poikientalo@poikientalo.fi tai soittamalla suoraan työntekijöillemme. Työntekijöistämme Johan on tämän viikon lomalla ja Marsh vaelluksella lapissa. Muiden yhteystiedot löydät täältä; http://poikientalo.fi/tyontekijaesittelyt