Pride-viikolla monipuolista ohjelmaa Poikien Talolla!

Juhannuksen jälkeen vietetään Pride-viikkoa ja Poikien Talo on mukana Nuorten Pridella. Talolla on tarjolla myös muuta leppoisaa kesäohjelmaa. Tervetuloa viihtymään Poikien Talolle. Nuorten Priden ohjelman löydät kokonaisuudessa täältä; http://www.heseta.fi/nuorten-pride

P.s. yksilötapaamiset ja seksuaalineuvonta ajat kesän ajan s-postilla [email protected]

Tiistaina 27.6.
Retki Mustikkamaalle tai Korkeasaareen klo 12-16.
Lähtö Poikien Talolta (Sörnäisten rantatie 31 A, 2. kerros, Helsinki) klo 12. Retki on maksuton. Vastuuohjaaja Marsh Cooper (p. 040 177 9622).
 
Nuorten Pride: Turvallisen seksin työpaja klo 15-17.
Sateenkaarinuorille suunnattu työpaja, jossa käsitellään seksuaalisuutta ja turvallista seksiä keskustellen ja toiminnallisin harjoituksin. Ohjaajina toimivat Veera Leppänen Hivpointista ja Tommi P. Pesonen Poikien Talolta. K-13. Järjestetään yhteistyössä Hivpointin kanssa Poikien Talolla (Sörnäisten rantatie 31 A, 2. kerros, Helsinki).
 
Keskiviikkona 28.6.
SafeStadi -toimintaa Poikien Talolla klo 12-15.
SafeStadi -hankkeen puitteissa tarjolla mielekästä kesätekemistä. Haluatko tutustua uusiin kavereihin ja tehdä yhdessä hyviä juttuja? Tervetuloa mukaan! Toiminta on suunnattu ensisijaisesti maahan muuttaneille nuorille, mutta ovemme ovat auki myös Suomessa syntyneille kävijöille. Vastuuohjaaja Vili Saarnio
 
Nuorten Pride: PYÖRÄRETKI HELSINGIN SATEENKAAREVAAN HISTORIAAN TUTUSTUEN klo 13-16
Tule mukaan tutustumaan Helsingin sateenkaarevaan historiaan. Paikallistamme muun muassa homopesän 1960-luvulta ja tapaamme SeTan perustajajäsenen, joka kertoo millaista oli olla nuori kun homous oli rikollista. Lähtö Poikien Talon edestä (Sörnäisten rantatie 31 A) klo 13. Oma polkupyörä mukaan. Also in English. Vastuuohjaajat Marsh Cooper (040 177 9622) & Tommi P. Pesonen (040 779 9582)
 
Torstaina 29.6.
Kesähengailua klo 12-16. Torstaisin on Poikien Talolla vapaamuotoisempaa yhdessä olemista ja mielekästä tekemistä turvallisessa seurassa. Hyvällä säällä lähdemme lähialueen puistoihin viettämään aikaa pihapelien ja yhdessäolon merkeissä. Sadesäällä olemme Talolla. Tapaamme talolla klo 12. Ilmoittautumiset ja infoa [email protected]. Ohjaajina Kimmo ja Kalle.
 
Perjantai 30.6.
Aamuhölkkä klo 9. Mikä olisi parempi tapa aloittaa kesäaamut kuin tulla Poikien Talolle klo 9, lähteä yhdessä kevyelle lenkille kävellen tai juosten ja nauttia päälle aamupuurot sekä kaffet ja teet. Tämän jälkeen päivä jatkuu mieli ja keho virkistyneenä. Aamuhölkkä on avoin kaikille! Lisätietoa Kimmolta: 040 775 1549 tai [email protected].