Making the invisible visible- raportti!

Poikien Talo oli mukana järjestämässä helmikuussa 2017 Oslossa pidettyä MenEngage Norden-verkoston konferenssia yhdessä Reform-resource center for men, Män för jämställdhet, MenEngage Alliance, DareGender sekä Profeministimiehet järjestöiden kanssa. Konferenssissa käsiteltiin, miten poikia ja miehiä saadaan mukaan käytännön tasa-arvotyöhön, jaettiin hyviä käytänteitä ja mietittiin minkälaisia sosiaalisia normeja tulisi muuttaa tasa-arvon ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Konferenssista on koottu erittäin kattava raportti, josta löytyvät key note-puheenvuorot sekä työpaja sessioiden yhteenvedot. Suosittelemme tutustumaan!

Ps. Mikäli olet kiinnostunut poikien ja miesten kanssa tehtävästä tasa-arvotyöstä sekä MenEngage Norden-verkoston toiminnasta, niin ota meihin yhteyttä.

Raportti löytyy täältä, sekä sivuiltamme materiaalit-osiosta.